Cursurile vor începe la 15 septembrie, dar nu toate școlile vor fi gata până atunci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu toate școlile vor fi gata la 15 septembrie pentru elevi. Și asta pentru că unele proiecte de la școli sunt în plin proces de contestații. Municipalitatea crede că lucrurile nu se vor rezolva curând, mai ales că magistrații sunt în vacanță.

O parte dintre proiectele mici ale municipalității sunt în impas, asta ca urmare a contestațiilor. Primarul Aurel Simionescu spune că pe proiectele unor școli întâmpină dificultăți cu contestațiile.

„Pe școli contestațiile continuă. Cum este vacanță pentru magistrați, le ducem în toamnă și nu vom reuși să facem reparațiile în școli în timp util. Ne vom întreba apoi de ce nu reușim să absorbim bani mai mulți, de ce nu avem locuri de muncă, de ce nu avem școlile gata", a punctat edilul șef.

Reamintim că Şcoala nr. 17 „Ecaterina Teodoroiu" este prima unitate consolidată şi reabilitată prin Programul Operaţional Regional, lucrările fiind realizate chiar mai rapid decât se preconizase. Valoarea totală a proiectului a fost de 2 milioane de lei, iar autorităţile au contribuit cu 33.000 lei. Alte cinci sunt în diverse stadii de implementare, în timp ce şase proiecte sunt în aşteptare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite