Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Criminali în libertate

Oameni care au, mutilat, schingiuit şi ucis fără remuşcare semeni de-ai lor se plimbă nestingheriţi printre noi, având norocul unor metode de anchetă rudimentare, fără mijloace tehnice sofisticate sau pur şi simplu de o conjunctură favorabilă, scăpând astfel de braţul legii. Autorităţile ţin să liniştească opinia publică: în toate aceste cazuri este o anchetă în desfăşurare şi că se lucrează pentru ca autorii crimelor să ajungă după gratii. Greu de crezut că după ani de zile, şansele de a-i mai prinde şi pedepsi pe criminali mai sunt de luat în seama.

 Articolul complet pe www.evenimentuldebtotosani.ro
 
Poliţist de care scandalurile se ţin scai


Agentul Bogdan Cardaş, din cadrul Poliţiei Darabani, este acuzat de un bărbat că a folosit fără drept spray-ul din dotare asupra sa, în prezent persoana respectivă fiind internată în cadrul secţiei de oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”. Bărbatul care susţine că este victima politisţului din Darabani prezintă arsuri la nivelul ochilor.

Aflaţi mai multe amănunte pe www.evenimentuldebtotosani.ro

Prefectul a primit 30.000 de lei de la Conţac


Miercuri, Cristian Roman a semnat de primire pentru banii pe care Constantin Conţac trebuia să îi plătească prefectului în urma procesului de calomnie dintre cei doi şi care s-a finalizat după aproape doi ani. Este vorba despre aproximativ 30.000 de lei, însă suma cu care Roman va rămâne după deducerea cheltuielilor de judecată va fi mult mai mică, în jur de 6.000 de lei.


 Mai multe detalii pe www.jurnaluldebotosani.ro

Angajatorii trebuie să protejeze salariaţii de caniculă


Avand în vedere temperaturile ridicate anunţate de meteorologi pentru următoarele zile, inspectorii de muncă vor intensifica controalele la agenţii economici pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale, privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă.


Mai multe informaţii pe www.jurnaluldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite