Botoşani: Distracţie terminată pe un pat de spital din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Distracţie terminată pe un pat de spital din Iaşi
Botoşani: Distracţie terminată pe un pat de spital din Iaşi

După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, mai mulţi tineri din comuna Lunca au recurs la agresiuni asupra unuia dintre ei.

  
Un tânăr din comuna Lunca a fost internat  ieri la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu diagnosticul fractură de mandibulă, după ce a fost lovit de unul dintre prietenii cu care a băut.

Eduard Mihai se afla împreună cu alţi patru prieteni la un bar din comună, unde au consumat băuturi alcoolice până după miezul nopţii.  În jurul orelor 01:00, find în stare de ebrietate, a plecat spre centrul localităţii însoţit de consătenii săi Claudiu G. de 17 ani,  Florin P. de 17 ani, Nicolae H. de 18 ani şi Marian B. de 25 ani. Potrivit anchetatorilor,  la un moment dat între victimă şi agresor s-au iscat o serie de discuţii contradictorii.

„Toţi tinerii au mers pe un teren viran ce se află în spatele căminului cultural din localitatea Stroieşti unde, B. Marian i-a aplicat victimei o singură lovitură cu pumnul peste maxilar în urma căreia G. Eduard Mihai a căzut inconştient pe sol”, a specificat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţe Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite