Tâlharii demascați de dedicațiile la lăutari, au primit 13 ani de închisoare

Cei doi autori ai jafului armat asupra unei agenții bancare din cartierul Aurel Vlaicu, își ispășesc pedepsele în Penitenciarul de Maximă Siguranță. Inițial judecătorii au decis ca tânărul care și-a recunoscut fapta și nu  are antecedente, să fie condamnat cu suspendare. Al doilea autor a fost prins abia după câteva luni iar magistrații l-au băgat pentru nouă ani în spatele gra

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pentru cei mai tari spărgători de bănci din lume!“ Aceasta este dedicaţia muzicală care a decis soarta celor doi tâlhari care anul trecut au dat un jaf la o agenţie bancară din centrul cartierului Aurel Vlaicu. Planul lor a fost dat peste cap după ce polițiștii au pus cap la cap probele. Mai mult decât atât, o greșeală fatală i-a costat libertatea. Autorii au dat de băut la toată lumea și chiar au dat bani la lăutari care să cânte „pentru cei mai tari spărgători de bănci”.

Florin Stepan, tânărul în vârstă de 30 de ani, a fost reținut după o săptămână de la jaf. El a fost propus imediat pentru arestare preventivă și a ajuns în spatele gratiilor. După câteva luni bune, tâlharul a primit pedeapsă cu suspendare din partea judecătorilor și s-a decis ca acesta să fie pus imediat în libertate.
Inițiatorului planului de a se îmbogăți peste noapte într-o manieră ilegală, Ciprian Vâlcu, a fost depistat, după ce inițial a fost dat în urmărire generală.

Citește mai multe despre pedepsele pe care le-au primit cei doi ediția de dimineață a Adevărului de Banat.

citeste totul despre: