VIDEO Un arădean va întâlni aşii din Thai Kickboxing la o competiție ce va avea loc la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii arădeni vor participa la Budapesta la una dintre cele mai importante competiţii de profil.

Gala K1 It’s Showtime, care va avea loc la Budapesta pe 17 aprilie şi care reuneşte elita luptătorilor de pe tot mapamondul, îl va pune pe sportivul arădean la mare încercare.

„Iniţial Marius Panin, un alt elev de-al meu trebuia să intre în ring alături de Daniel Ghiţă, care între timp s-a accidentat. Astfel, în locul acestui meci, Călin Trif, unul dintre cei mai buni luptători ai clubului, se va bate în gala din 17 aprilie pe regulament de K1”, a declarat Arnold Nagy, antrenor la C.S. Metalbox Arad.

Susţinere timişoreană

Pentru antrenamentele tânărului luptător pentru gala de la Budapesta, clubul arădean a apelat la Miki Viel, antrenor şi preşedinte al clubului Fight Club Miki din Timişoara, care a venit ieri la Arad.

„Împreună cu băieţii de la Timişoara ne ajutăm reciproc. Ei au venit cu cei mai buni luptători ai lor pentru a se pregăti alături de Călin, dar şi pentru a face schimb de şparring. Şparring-ul cu temă este bun de a lucra tehnicile învăţate şi de a le folosi în mod mai liber pe un adversar”, a spus Nagy.

În cazul în care Călin Trif îşi va „dovedi” adversarul, acesta va semna contractul pentru gala de superfight-uri care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei luni în Olanda.

„Cred în victorie şi sper să facem o figură frumoasă la Budapesta. Faptul că lucrez cu cei mai buni luptători din Timişoara e de bun augur pentru mine. Mă pregătesc alături de ei de două ori pe săptămână şi împreună vom face echipă pentru mondialele de tae-bo”, a mărturisit Călin Trif.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite