S-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbații au fost testați de către polițiști
Bărbații au fost testați de către polițiști

Polițiștii arădeni au prins doi bărbați care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. În primul caz este vorba despre C.Ionel de 59 ani, din Arad, care a condus un autoturism marca Dacia pe strada Calea Lipovei, având o îmbibație alcoolică în aerul expirat de 1,26 mg/l.

Acesta a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un autoturism marca Audi A4 ce se afla parcat regulamentar.

„Conform procedurii în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, duminică, polițiștii din cadrul Poliției orașului Nădlac, l-au depistat în trafic pe M. Aurel de 29 ani, în timp ce a condus pe raza localității Ghioroc, un autoturism marca Opel Astra, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto refuzând recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, spune Ovidiu Liber, purtător de cuvânat al  Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală și refuzul recoltării probelor biologice.   

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite