Cugir: O nouă ediţie a Festivalului „Toamna cugireană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul „Toamna cugireană“ este reluat după un an de repaus. Luni, 13 septembrie 2010, la Cugir debutează programul festivalului care în acest an ajunge la cea de-a XIII ediţie. Programul manifestărilor din acest an se încadrează într-un buget mic, dar este unul variat.

Programul manifestărilor este unul variat care se încadrează într-un buget mic, organizatorii bazându-se foarte mult pe participarea artiştilor, sportivilor şi firmelor din localitate.

Vezi AICI programul manifestărilor.

Festivalul are loc la doi ani de la ultima manifestare de acest gen, după ce anul trecut  prioritate au avut lucrăriile pentru investiţii începute şi neterminate în localitate. La acea vreme, primarul Adrian Teban afirma că a stabilit o listă a priorităţilor pe un buget influenţat de criza economică, iar festivalul era amânat.

La începutul anului 2010, „Toamna cugireană“ nu s-a aflat nici de această dată pe lista priorităţilor, însă aleşii locali au considerat ulterior că pot face faţă cheltuielilor pe care le-ar implica realizarea festivalului, dar participarea factorilor locali care să reprezinte domeniul cultural-artistic, economic, artă şi tradiţie.

Festivalul va debuta luni, 13 septembrie, cu o serie de concursuri sportive. Trupele de renume care vor concerta în cadrul manifestărilor care se vor încheia pe data de 19 septembrie sunt sunt Riff şi Bere Gratis.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite