Tiramisu cu piure de dovleac. Reţetă de post
0
Dovleacul este o legumă bogată în antioxidanţi şi slab calorică! Puteţi mânca dovleac după pofta inimii! Pentru acest tiramisu cu piure de dovleac (reţetă de post) trebuie să alegi un fruct care să nu aibă coaja loviă sau ruptă. Îl poţi păstra mult timp fără probleme, într-un loc uscat şi rece (nu la firgider, unde umezeala este prea mare).
Tiramisu cu piure de dovleac. Reţetă de post – Ingrediente
Pentru pişcoturi
100 g făină
1 praf sare
50 ml lapte de soia
30 ml ulei
20 g amidon
4 g praf de copt
1-2 linguri zahăr
100 ml cafea tare, pentru înmuiat pişcoturile
Pentru umplutură
1 kg dovleac
1 pliculeţ gelatină
1 praf scorţişoară
250 g frişcă vegetală
zahăr, după gust
Pentru decor
frişcă vegetală
1 linguriţă cacao
Află cum se prepară tiramisu cu piure de dovleac pe clickpoftabuna.ro.
Vezi cum se face cea mai bună prăjitură cu brâznă şi dovleac.