Reţeta perfectă: Colţunaşi la cuptor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colţunaşi la cuptor
Colţunaşi la cuptor

Dacă vrei o mâncare săţioasă, gustoasă şi repede de preparat, înceacă această reţetă. Este antreul perfect pentru o zi specială!

Ingrediente:

Pentru aluat:
6 ouă
făină cât cuprinde
5-6 linguri de apă

Pentru umplutură:
500 g carne de curcan, tăiată cubuleţe
200 g ciuperci, tăiate mărunt
1 ceapă
sare
piper
3 linguri de ulei
1 cană de supă de legume sau de pui
unt, pentru uns tava
1 ou bătut

Mod de preparare:

Cerni făina şi o pui într-un vas. Adaugi ouăle şi apa, apoi frămânţi până obţii un aluat elastic. Presari făină pe o planşetă şi întinzi cu un sucitor aluatul de aproximativ 2 mm grosime.

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/coltunasi-la-cuptor/index.html#sthash.ZkFPzHfc.dpuf

Ingrediente:

Pentru aluat:
6 ouă
făină cât cuprinde
5-6 linguri de apă

Pentru umplutură:
500 g carne de curcan, tăiată cubuleţe
200 g ciuperci, tăiate mărunt
1 ceapă
sare
piper
3 linguri de ulei
1 cană de supă de legume sau de pui
unt, pentru uns tava
1 ou bătut

Mod de preparare:

Cerni făina şi o pui într-un vas. Adaugi ouăle şi apa, apoi frămânţi până obţii un aluat elastic. Presari făină pe o planşetă şi întinzi cu un sucitor aluatul de aproximativ 2 mm grosime.

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/coltunasi-la-cuptor/index.html#sthash.ZkFPzHfc.dpuf

Ingrediente:

Pentru aluat:
6 ouă
făină cât cuprinde
5-6 linguri de apă

Pentru umplutură:
500 g carne de curcan, tăiată cubuleţe
200 g ciuperci, tăiate mărunt
1 ceapă
sare
piper
3 linguri de ulei
1 cană de supă de legume sau de pui
unt, pentru uns tava
1 ou bătut

Mod de preparare:

Cerni făina şi o pui într-un vas. Adaugi ouăle şi apa, apoi frămânţi până obţii un aluat elastic. Presari făină pe o planşetă şi întinzi cu un sucitor aluatul de aproximativ 2 mm grosime.

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/coltunasi-la-cuptor/index.html#sthash.ZkFPzHfc.dpuf

Ingrediente:

Pentru aluat:
6 ouă
făină cât cuprinde
5-6 linguri de apă

Pentru umplutură:
500 g carne de curcan, tăiată cubuleţe
200 g ciuperci, tăiate mărunt
1 ceapă
sare
piper
3 linguri de ulei
1 cană de supă de legume sau de pui
unt, pentru uns tava
1 ou bătut

Mod de preparare:

Cerni făina şi o pui într-un vas. Adaugi ouăle şi apa, apoi frămânţi până obţii un aluat elastic. Presari făină pe o planşetă şi întinzi cu un sucitor aluatul de aproximativ 2 mm grosime.

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/coltunasi-la-cuptor/index.html#sthash.ZkFPzHfc.dpuf

Ingrediente:

Pentru aluat:
6 ouă
făină cât cuprinde
5-6 linguri de apă

Pentru umplutură:
500 g carne de curcan, tăiată cubuleţe
200 g ciuperci, tăiate mărunt
1 ceapă
sare
piper
3 linguri de ulei
1 cană de supă de legume sau de pui
unt, pentru uns tava
1 ou bătut

Mod de preparare:
Cerni făina şi o pui într-un vas. Adaugi ouăle şi apa, apoi frămânţi până obţii un aluat elastic. Presari făină pe o planşetă şi întinzi cu un sucitor aluatul de aproximativ 2 mm grosime.

Citeşte reţeta completă pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite