VIDEO Preparate inedite de Paşte în emisiunea „Click! Poftă bună!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Click! Poftă bună!” de sâmbătă, 19 aprilie, începând cu ora 11.30, vă invită să faceţi cunoştinţă cu cele mai apetisante reţete destinate Sărbătorilor Pascale. Astfel, într-o ediţie inedită, gazda emisiunii, Diana Bart, a preparat mâncăruri tradiţionale de Paşte, dar v-a oferit şi niste idei noi pentru a vă surprinde culinar persoanele dragi.

Alături de invitatul ei, Ovidiu Eftimie, membru al echipei Times New Roman, Diana Bart a pregătit o pască tradiţională. După aceea, telespectatorii ediţiei de sâmbătă, 19 aprilie, au avut ocazia să afle reţeta unui preparat inedit de Paşte: şaorma cu miel. Diana şi talentatul chef Andrei Ţandără s-au ocupat de asta.

„Pentru prepararea ei, puteţi să folosiţi miel proaspăt, rămas nepregătit, sau puteţi folosi din friptura făcută de Paşte", a povestit chef Andrei Ţandără in cadrul emisiunii „Click! Poftă bună!”.

Diana şi invitaţii săi au mai propus telespectatorilor şi o salată făcută din ouă roşii, curăţate de coajă şi tăiate cubuleţe, amestecate cu maioneză, cu zeamă de lămâie, ceapă verde tăiată mărunt, cu busuioc, sare şi cu piper şi servite pe felii de pâine.

De asemenea, şi desertul lui Andrei Ţandără a fost unul de poveste. Felii de cozonac, înmuiate într-un amestec de lapte şi rom, date prin zahăr brun, caramelizate în unt încins şi servite cu mascarpone şi cu căpşuni.

Click! Poftă Bună: cum se prepară şaorma cu miel

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite