Cum se prepara cea mai gustoasă pastă de măsline cu busuioc şi ceapă

Cum se prepara cea mai gustoasă pastă de măsline cu
busuioc şi ceapă

Pastă de măsline cu busuioc şi ceapă FOTO keepinitkind.com

Pentru vegetarieni sau cei care au adoptat un stil alimentar benefic sănătăţii, reţeta pastei de măsline poate fi una din cele mai inspirate opţiuni atunci când vine vorba de prepararea unor gustări rapide.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • 20 grame măsline nesărate, tăiate felii
  • 1 cană de orez fiert
  • 1/2 cană fasole boabe fiartă
  • 1 cană apă
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 5-6 caţei de usturoi
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • busuioc
  • ienibahar
  • sare 


Mod de preparare:

Se căleşte ceapa, adaugi usturoiul şi ienibaharul, mai laşi puţin să se călească, adăugând şi apa. Amestecul se pasează bine în blender, se adaugă restul ingredientelor şi se condimentează după gust. Poftă bună!

Sursă: restaurantedelux.ro

citeste totul despre: