Deseori am fost deranjaţi în trafic de muzica ascultată de alţii în maşinile lor. În acele momente ne-am repezit să închidem geamurile şi să ridicăm volumul instalaţiei audio din maşina noastră mai tare. Într-un SsangYong Rexton G4 însă, muzica va suna foarte bine pentru ocupanţi nu doar la intensitatea maximă. Instalaţia audio din Rexton G4 a fost construită pentru cei care adoră să asculte o muzică bună atunci când sunt la drum lung sau când stau blocaţi în traficul de la orele de vârf.

Cele opt incinte acustice sunt conectate la o unitate audio ce permite conectivitatea prin bluetooth şi streaming media direct de pe telefonul mobil. De asemenea, există conectivitate prin USB cu telefoanele mobile şi suportă atât Android Auto cât şi Apple CarPlay.

Chiar dacă în România numărul staţiilor care emit în format digital (DAB Audio) nu este foarte mare, veţi putea aprecia calitatea audiţiei acestor posturi de la bordul noului SsangYong Rexton G4.

Pentru ca audiţia să fie şi mai plăcută, veţi aprecia faptul că motorul abia de se aude din interiorul maşinii. Conceput ca un SUV de lux, una dintre principalele preocupări ale constructorului a fost şi aceea de a insonoriza cât mai bine habitaclul. Astfel, fie că rulaţi în mediu urban fie că sunteţi pe autostradă, nivelul sonor al motorului este suficient de redus astfel încât să puteţi conversa cu ceilalţi ocupanţi ai maşinii fără să fie nevoie să ridicaţi vocea. Iar când vorbim despre ceilalţi ocupanţi, ne referim chiar şi la cei aflaţi pe ultimul rând de scaune. Într-atât este de silenţios la interior noul Rexton G4.


Sistemul de infotainment este dotat cu un ecran foarte mare, de 9,2” (23,4 cm) diagonală plasat convenabil între cele duzele de ventilaţie ale instalaţiei de climatizare de pe consola centrală. Uşor de folosit şi intuitivă, instalaţia vine dotată şi cu sistem de navigaţie şi hărţi preinstalate ce se pot actualiza ulterior de la dealerul unde vă veţi face reviziile tehnice.

Fie că veţi dori să accesaţi meniurile instalaţiei din comenzile aflate pe volan sau direct de pe ecranul senzitiv, veţi rămâne surprinşi în mod plăcut de viteza cu care se mişcă sistemul. Pentru coreeni este o măndrie faptul că una dintre cele mai populare mărci de telefoane mobile din lume este de la ei din ţară şi, din acest motiv, sunt motivaţi să ofere cea mai bună tehnologie smart la bordul vehiculelor SsangYong.

Iar pentru că dimensiunile maşinii sunt destul de considerabile, a fost creat un sistem de monitorizare 3D 3600 cu  patru camere de luat vederi care vă vor fi de un real ajutor atunci când veţi dori să parcaţi în spaţii mai înguste. Liniile trasate virtual pe ecranul HD de 9,2” vă vor ghida cu exactitate atunci când veţi opri între alte două maşini în spaţiile de parcare.  

Descoperă tehnologiile de pe noul Rexton G4.