Barcelona: Reţinut după ce a furat de la un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român a fost prins în timp ce încerca să fure portofelul unui poliţist, care nu se afla în orele de serviciu, în metroul din Barcelona. Potrivit declaraţiei poliţistului, în

Un român a fost prins în timp ce încerca să fure portofelul unui poliţist, care nu se afla în orele de serviciu, în metroul din Barcelona.

Potrivit declaraţiei poliţistului, în staţia Drassanes, din Barcelona, acesta a detectat un individ care a încercat să-i sustragă portofelul din buzunarul de la pantaloni.

Agentul l-a reţinut şi a încercat să-l identifice. În acel moment, s-au apropiat alţi doi indivizi care i-au aplicat două lovituri în stomac. Ulterior, a apărut un al patrulea individ şi au început toţi să-l lovească din plin pe poliţist.

Numai când s-a identificat ca fiind om al legii, hoţii au luat-o la fugă. Cu ajutorul a doi trecători, care alertaseră deja poliţia, victima a reuşit să-l reţină pe unul dintre agresori.

Astfel, a fost arestat românul Vasile D.S. (19 ani), care are 38 de antecedente penale, fiind acuzat de furturi cu violenţă, comise în zona Barcelonei. Restul grupului a fost identificat şi urmează să se efectueze noi arestări, după cum informează un comunicat al Poliţiei Autonome din Catalunya.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite