O româncă din Germania şi-a aruncat nou-născutul pe geam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana-Maria B. FOTO: Bild
Adriana-Maria B. FOTO: Bild

O româncă, în vârstă de 20 de ani, a născut de Crăciun în baia unui apartament din Charlottenburg (localitate din apropierea Berlinului), după care şi-a aruncat bebeluşul pe fereastră, în zăpadă.

Copilul nu a murit din cauza căzăturii de etajul 1 al blocului, ci, mai tarziu, la spital. Medicii au stabilit cauza morţii ca fiind hipotermia, copilaşul fiind găsit complet dezbrăcat de nişte vecini.

„Am ieşit la o ţigară şi am auzit nişte gemete. M-am dus imediat să văd despre ce e vorba. Era un bebeluş dezbrăcat şi plin de sânge. L-am acoperit rapid cu o pătură şi l-am curăţat", a povestit vecinul Tadeusz K.

Bild: Ce fel de mamă îşi aruncă bebeluşul abia născut pe geam

Gestul româncei a fost puternic blamat de presa germană, publicaţia Bild deschizându-şi ediţia online cu un material în care se întreabă ce fel de mamă îşi aruncă bebeluşul abia născut pe geam.

În încercarea de a găsi un răspuns, jurnaliştii germani au descoperit că Adriana-Maria B. este originară din Braşov şi că, pe fondul dificultăţilor financiare, a venit la Berlin. Povestea celei care şi-a aruncat pe geam copilul nou-născut dezvăluie un alt caz de exploatare umană prin prostituţie.

Află ce scrie presa germană despre cazul româncei acuzate de pruncucidere

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite