Actorul mexican Gabriel Soto vrea soţie româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul a vizitat România cu ocazia împlinirii a 10 ani de Acasă TV. Pe platourile de filmări, lui Soto i-a căzut cu tronc blonda din "Războiul sexelor" Admirat în telenovelele postului

Artistul a vizitat România cu ocazia împlinirii a 10 ani de Acasă TV. Pe platourile de filmări, lui Soto i-a căzut cu tronc blonda din "Războiul sexelor"

Admirat în telenovelele postului Acasă TV -"Îngeraşul", "Perla, cărările iubirii", Pădurea blestemată" -, actorul mexican Gabriel Soto a fost prezent în carne şi oase, la sfârşitul săptămânii trecute, în Capitală.

Pe lângă petrecerea de celebrare a 10 ani de Acasă TV, la care a participat, mexicanul a vizitat platourile de filmare de la Buftea, câteva obiective turistice din Capitală, testând, la final, viaţa de noapte într-un club bucureştean.

Sosirea pe plaiuri mioritice a lui Gabriel Soto a fost o adevărată aventură. Din cauza emoţiilor, mexicanul şi-a uitat în aeroport geanta de mână. Într-un final - joi noaptea, după ora 1.00 -, şi-a recuperat bagajul.
A doua zi, actorul a fost nevoit să meargă la o sesiune neprevăzută de shopping, motivul fiind unul foarte întemeiat: îşi uitase în Mexic hainele groase.


Soto, refuzat de Diana

La studiourile MediaPro din Buftea, Gabriel a admirat platoul emisiunii-concurs "Dansez pentru tine", cu acest prilej amintin-du-şi de perioada în care a evoluat, în Mexic, la "Bailando por un sueño". Nicoleta Luciu şi-a luat în serios rolul de ghid pentru actorul mexican, ei revenindu-i sarcina de a-l familiariza cu decorurile şi cu echipa telenovelei "Inimă de ţigan".

Punctul culminant al vizitei lui Soto pe platourile de filmare a fost la serialul "Războiul sexelor". Conform martorilor de la faţa locului, actorul mexican a fost fascinat de actriţa Diana Dumitrescu.

Cunoscută fiind slăbiciunea lui pentru blonde, nu e de mirare că a staţionat minute în şir în apropierea bălaiei Dumitrescu. În pauza de filmări, mexicanul a trecut la acţiune, cerând-o pe Diana în căsătorie şi promiţându-i solemn că o va lua cu el în Mexic. Vizibil emoţionată de gestul lui Soto, Diana Dumitrescu s-a văzut nevoită să decline oferta, având în vedere că este implicată într-o relaţie de cursă lungă.

A învăţat primele cuvinte în limba română

După refuzul Dianei Dumitrecu, actorul mexican s-a prezentat la două emisiuni ale postului Acasă TV cu o foaie de hârtie pe care a scris "Sunt mexican, caut iubită româncă!" În timpul vizitei sale în România, Gabriel a învăţat să spună în româneşte: "Te iubesc. Îmi dai un sărut?". Ca obiective turistice, Soto a vizitat Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului, unde a semnat în Cartea de Onoare.


Înainte de a pleca în Mexic, actorul a petrecut o noapte întreagă într-un club bucureştean, unde a remarcat că româncele sunt femei foarte frumoase.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite