Util

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cada cu hidromasaj Prea cald afară, prea multă muncă, sunteţi prea încordat. În această situaţie, o simplă baie poate face minuni. Pe lângă răcoare, o cadă de ultimă generaţie

Cada cu hidromasaj

Prea cald afară, prea multă muncă, sunteţi prea încordat. În această situaţie, o simplă baie poate face minuni. Pe lângă răcoare, o cadă de ultimă generaţie vă poate oferi şi un masaj relaxant pentru a putea continua ziua cu zâmbetul pe buze.

Dacă optaţi pentru un produs asimetric nu veţi ucide spaţiul din baie, ba chiar puteţi să-i daţi un aspect mai plăcut. Magazinele Romstal comercializează un astfel de produs, cada cu hidromasaj WWW de la Ideal Standard.

Dimensiunile acesteia sunt de 140x140 centimetri, fiind dotată cu opt duze pentru hidromasaj clasic, patru pentru masaj cervical, 12 microjeturi cu aer pe fundul căzii şi sistem de igienizare. Panoul de comandă digital permite reglarea intensităţii hidromasajului, pornirea şi oprirea masajului cervical şi a spotului subacvatic. Produsul poate fi achiziţionat în schimbul a 22.835, 58 lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite