VIDEO Tulburătorul serial „4 Blocks”, despre viaţa unor arabi în Berlin, în premieră în România

VIDEO Tulburătorul serial „4 Blocks”, despre viaţa unor arabi în Berlin, în premieră în România

Clanul lui Ali „Toni“ Hamady

„4 Blocks”, cea mai titrată miniserie europeană a momentului, va fi lansată în România, luna viitoare, de canalul de televiziune TNT. Producţia a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin 2017, primele două episoade fiind proiectate în cadrul secţiunii „Berlinale Special Series”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul spune o poveste despre prietenie şi familie, despre trădare şi vinovăţie din sânul unui clan arab care trăieşte în Neukölln, un cartier mărginaş al Berlinului. Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care, împreună cu soţia sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea să plece din cartier, părăsind astfel şi o afacere de droguri profitabilă. Cu toate acestea, atunci când cumnatul său, Latif (Massiv), este arestat într- un raid, el este forţat să îşi protejeze familia, nedorind să cedeze controlul fratelui său imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care plănuia să devină următorul lider de clan. Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranţa unui viitor în limitele legii, dar se pare că nu există nicio scăpare din spirala descendentă a criminalităţii.
 
„4 Blocks” îi are în distribuţie pe actorii Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin şi Almila Bagriacik.
Filmările serialului au avut loc în Germania, în vara anului trecut şi au durat 50 de zile. „4 Blocks” este produs de TNT Serie şi Wiedemann &Berg Television, în regia lui Marvin Kren („Rammbock”, „Blood Glacier”, „Berlin One”), scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf; producătorii sunt Max Wiedemann, Quirin Berg, alături de Anke Greifeneder şi Hannes Heyelmann (producători executivi pentru TNT Serie), producător executiv fiind Karsten Rühle.
 
Filmat la Berlin, cu o distribuţie formată din actori deja consacraţi, dar şi cu nou-veniţi, „4 Blocks” este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. Este o poveste brută şi autentică, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez, a crimei organizate care alimentează acest oraş hedonist, un magnet pentru nonconformişti şi turişti. Din 8 mai, „4 Blocks” va putea fi urmărit în fiecare luni, de la 22:55, la TNT.
citeste totul despre: