Petrică Mâţu Stoian a divorţat în secret

Petrică Mâţu Stoian a divorţat în secret

Petrică Stoian Mâţu

Cântăreţul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian a dezvăluit, la emisiunea „Happy Hour", de la Pro TV, că el şi soţia lui, Carmen Mihaela, au divorţat în ianuarie, la Tribunalul din Târgu-Jiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrică Mâţu Stoian şi soţia sa, Carmen, au decis, de comun acord, să divorţeze, după 16 ani de căsnicie.
„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Acţiunea de divorţ a avut loc în ianuarie. Noi nu am avut ce să împărţim, nu am avem avere şi nici copii", a spus artistul.

Interpretul de muzică populară a mărturist, în aceeaşi emisiune, că relaţia lor s-a răcit odată cu mutarea sa la Craiova:
„Când eu m-am hotărât să plec de la Ansamblul Doina Gorjului şi m-am mutat la Craiova. Atunci a început tot. Ea a rămas acolo, în Târgu-Jiu, iar eu m-am mutat în Craiova. Trăiam o singurătate în doi de trei ani, de când m-am mutat. S-a răcit relaţia. Mama mea încă nu ştie, e bolnavă, sper să nu se uite la TV. Nu vreau să o omor. Mama mea a fost cea mai bună soacră din lume. Trebuie să ştii ce să alegi în viaţă. Dumnezeu îţi arată drumul bun şi drumul rău", a povestit Petrică Mâţu.

Nu exclude posibilitatea unei noi căsnicii

În ciuda divorţului, Petrică Mâţu Stoian este optimist şi nu exclude o nouă căsătorie: „De ce nu? Sunt încă tânăr, bunicul meu a trăit până la 102 ani, mi-a lăsat mie moştenire această genă". Cântăreţul a lăsat impresia că ar trăi deja o poveste de dragoste. El i-a spus lui Cătălin Măruţă că o să aibă o surpriză curând.


citeste totul despre: