Portalul pentru depunerea online a declaratiilor fiscale nu functioneaza nici astazi

Declaratiile fiscale care se depun online pe site-ul e-guvernare.ro nu pot fi transmise nici astazi, deoarece portalul este in continuare indisponibil. Portalul e-guvernare nu a mai putut fi accesat din 25 iunie, ultima zi in care contribuabilii puteau depune declaratiile fiscale aferente lunii mai. Contactati de AvocatNet.ro, atat telefonic, cat si prin e-mail, reprezentantii ANAF nu au oferit momentan nicio explicatie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Declaratiile fiscale nu mai pot fi transmise din dupa-amiaza zilei de 25 iunie pentru ca portalul e-guvernare pentru transmiterea online a formularelor nu functioneaza inca de atunci.

Contactat telefonic de AvocatNet.ro, ANAF (prin departamentul de comunicare al institutiei) nu a oferit nicio explicatie pentru nefunctionarea sistemului, motivand ca solicitarea trebuie facuta in scris pentru a putea fi transmisa catre departamentul de specialitate care sa ofere informatiile cerute.

Citește articolul integral avocat.net: Portalul pentru depunerea online a declaratiilor fiscale nu functioneaza nici astaziciteste totul despre: