Sibiu-Piteşti nu va mai fi „Autostrada Dacia“, ci doar un drum expres. Harta viitoarelor drumuri şi autostrăzi | victor ponta

Sibiu-Piteşti nu va mai fi „Autostrada Dacia“, ci doar un drum expres. Harta viitoarelor drumuri şi autostrăzi

Chiar dacă premierul Victor Ponta le-a promis producătorilor de automobile de la Mioveni că va susţine necondiţionat construcţia „autostrăzii“ Sibiu-Piteşti, Ministerul Transporturilor arată, într-un document-cheie, că tronsonul nu se califică decât ca drum expres. Reprezentanţii Dacia se declară îngrijoraţi de această întorsătură.

Afaceri
Articol publicitar

Important pentru mediul de business

Important
pentru mediul de business

Gourmet Gift îţi face anul acesta mai uşoară alegerea cadourilor de Crăciun!   Cu o experienta de mai multi ani in livrarea de cosuri cadou, cu mii clienti multumiti si zeci de mii de cosuri cadou livrate, Gourmet Gift este lider in segmentul online pe piata cadourilor corporate

Consiliul Fiscal scoate la iveală găurile din ultima rectificare de buget: bani care nu există sunt calculaţi şi alocaţi greşit

Consiliul Fiscal scoate la iveală găurile din ultima rectificare de buget: bani care nu există sunt calculaţi şi alocaţi greşit

Revizuirea în plus a estimărilor Guvernului privind veniturile încasate din TVA, de 544,8 milioane lei, este neverosimilă, având în vedere încasările din iulie şi august, după prima rectificare bugetară, fiind mai „prudent“ ca proiecţiile pe acest segment să fie reduse cu cel puţin 800 milioane lei, arată Consiliul Fiscal.

România se găsea, în toamna lui 2008, când a lovit-o criza globală, în faţa a două mari sfidări: resursele de creditare ale băncilor se împuţinau deja; în schimb, dorinţele şi visurile românilor privind creditele, mai ales creditele imobiliare, erau încă mari. Mai târziu, pe măsură ce criza a avansat, cererea de credite s-a restrâns dramatic.

acum 6 zile · comentarii (3)

Pentru că CEZ Vânzare doreşte să fie un partener de încredere pentru clienţii săi, având mereu în vedere oferirea serviciilor la cele mai înalte standarde calitative şi respectarea exigenţelor pieţei energetice din România, începand cu luna noiembrie a anului curent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor şi implementează sistemul de autocitire.

acum 6 zile · comentarii (0)

Viitorul presedinte al României a propus vineri la Alba Iulia (moment/spaţiu simbolic) Unirea tuturor Românilor. Pilonii economici incluşi în Proiectul de Ţară definit vineri certifică intenţia de a continua trendurile pozitive din ultimii ani şi se bazeaza pe potenţialul de convergenţă ridicat al României spre nivelurile medii ale modernităţii europene.

acum 9 zile · comentarii (2)

A fost mereu doar o chestiune de timp – cât va dura până când companiile tech vor oferi opţiuni de procesare a plăţilor? Marile bănci din Europa au avut nenumarate şedinţe încercând să desluşească viitorul sistemului de plăţi. Ei bine, luna aceasta Apple a lansat Apple Pay – un mecanism wireless de procesare a plăţilor (în esenţă un terminal de plăţi), care nu necesită un debit/credit card.

acum 12 zile · comentarii (0)

La începutul anilor 2000, un bancher de la Goldman Sachs inventa un acronim care avea să facă istorie: BRIC (Brazilia, Rusia, India şi China), cu referire la noile staruri economice din lumea emergentă. Slăbiciunile de ultimă oră ale acestui grup select riscă însă să lase BRIC doar cu istoria.

acum 29 zile · comentarii (33)

Schimbarea cadrului legislativ şi de reglementare implică acţiuni pe care furnizorii de energie trebuie sa le deruleze împreună cu clienţii lor. Cea mai importantă dintre acestea este înnoirea contractelor de furnizare a energiei electrice, astfel încat să fie incluse noile prevederi legislative, care va începe în câteva luni.

acum 21 zile · comentarii (3)
Postari Recente