rucola - ultimele știri
Intrată în alimentaţia românilor de mai mulţi ani, rucola este considerată cea mai sănătoasă salată verde pentru că are un conţinut foarte bogat de minerale şi vitamine, oferind multe beneficii pentru sănătatea organismului uman.
Folosită de multă vreme de bucătarii din Occident, rucola a ajuns şi în grădinile românilor, fiind chiar în această perioadă pe tarabele din pieţe. Aroma puternică şi uşor iute oferă o savoare deosebită preparatelor în care este adăugată.
Un preparat culinar uşor, de primăvară, salata cu piept de raţă afumat este uşor de preparat, iar ingredientele ce o compun vor fi o încântare pentru papilele gustative....
Un preparat original şi gustos, supa cremă de rucola cu cimbru este uşor de preparat şi va fi cu siguranţă pe gustul celor mari şi mici. Vă prezentăm mai jos paşii prin care puteţi realiza această supă cremă....
Un preparat sănătos şi uşor de pregătit în zilele toride de vară, salata cu avocado, rucola, broccoli şi ton se poate pregăti în mai puţin de un sfert de oră. Care sunt paşii realizării ei şi de ce ingrediente aveţi nevoie, aflaţi din materialul de m...
Un preparat uşor, sănătos şi hrănitor, salata cu alune, porumb şi fasole se prepară în aproximativ 25 de minute. Care sunt paşii pentru prepararea acesteia, aflaţi din articolul următor....
Intrată în alimentaţia românilor de mai mulţi ani, rucola este considerată cea mai sănătoasă salată verde pentru că are un conţinut foarte bogat de minerale şi vitamine, oferind multe beneficii pentru sănătatea organismului uman....
Pasiunile pot duce de multe ori la afaceri înfloritoare. Tot ce trebuie este să inovezi un pic. „Adevărul“ vă prezintă afaceri cu plante aromatice la ghiveci.
De vreme ce originea preparatului le aparţine, nu este de mirare că tot italienii ştiu cel mai bine cum trebuie „asortată” o pizza. Spre mirarea multora, carnea şi sosurile generoase nu se numără printre primele opţiuni.
Există alimente care redau cheful de viaţă, dar şi de... sex. Nimic nu e mai bun decât o cină în doi, în intimitatea casei, pentru a intra în atmosfera romantică a mărţişorului. Însă, dacă această cină cuprinde şi câteva ingrediente „secrete“, garant...
Rucola, quinoa şi fructele goji sunt doar câteva dintre alimentele care au „câştigat teren” în ultima vreme pe piaţa românească. Au sâmbure de adevăr laudele la adresa lor ori sunt doar o bună campanie de imagine, menită să crească vânzările?...