Stiri despre breaking news

  28 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Regizoarea Iulia Rugină: „Sunt în afara sistemului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizoarea Iulia Rugină: „Sunt în afara sistemului“

  Iulia Rugină, care a regizat recent filmul „Breaking news“ premiat la Karlovy Vary, spune că a fost tot timpul rebelă şi nonconformistă. „Sunt freelancer şi, conform statului român, sunt în afara sistemului“, spune cineasta. Pelicula  „Breaking news“ are scene filmate în redacţia „Adevărul“.

 • Retrospectivă. Filmele româneşti ale anului 2017 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retrospectivă. Filmele româneşti ale anului 2017 VIDEO

  Anul 2017 a fost unul în care cinematografia românească a excelat. De la documentare istorice la filme artistice, regizorii români s-au bucurat de succes la festivalurile internaţionale de film unde atât ei,  cât şi actorii din proiectele lor, au primit premii pentru munca depusă.

 • Filmele „Fixeur” şi „Pororoca”, proiectate la Zilele Filmului Românesc de la Madrid VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmele „Fixeur” şi „Pororoca”, proiectate la Zilele Filmului Românesc de la Madrid VIDEO

  Cea de-a VIII-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc de la Madrid începe miercuri, 8 noiembrie, cu „Fixeur”, în regia lui Adrian Sitaru, peliculă ce reprezintă România în cursa pentru Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin din 2018. Regizorul român, alături de criticul de film spaniol Luis Martínez, jurnalist la ziarul El Mundo, va fi prezent la inaugurare pentru a dialoga cu publicul.

 • Regimul breaking news
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regimul breaking news

  Breaking news e o ştire importantă pentru care merită să ne oprim din orice ca să aflăm despre ce-i vorba. O astfel de ştire e rară - act de terorism, accident aviatic, seism, căderea guvernului, moartea unui mare om etc.

 • CRONICĂ „Breaking News“, un film despre raportarea la suferinţa umană şi la memoria celor dispăruţi dintre noi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ „Breaking News“, un film despre raportarea la suferinţa umană şi la memoria celor dispăruţi dintre noi VIDEO

  „Breaking News”, în regia Iuliei Rugină, care apare în cinematografie începând cu 29 septembrie, a avut miercuri seara premiera de gală la care a participat întreaga echipă implicată în proiect. Filmul spune povestea reporterului Alex Mazilu (Andi Vasluianu) care încearcă să realizeze un reportaj în memoria colegului său, cameramanul Andrei Paraschiv (Dorin Andone), care îşi găseşte sfârşitul într-o fabrică în care are loc o explozie.

 • Filmul „Breaking News“ a ajuns la Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul „Breaking News“ a ajuns la Arad

  Filmul „Breaking News“ a ajuns, marţi seara, în Arad, însă pe marile ecrane din România va apărea din data de 29 septembrie.

 • Actorul Andi Vasluianu: „Jurnalismul  e o nebunie, e ca noi cu scena, ai nevoie de adrenalina asta, nu te lasă în pace, altfel nu funcţionezi” VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Andi Vasluianu: „Jurnalismul  e o nebunie, e ca noi cu scena, ai nevoie de adrenalina asta, nu te lasă în pace, altfel nu funcţionezi” VIDEO

  Filmul Breaking News, în regia Iuliei Rugină, intră în cinematografe pe 29 septembrie. Pelicula spune povestea jurnalistului Alex Mazilu care, după moartea tragică a cameramanului său în timpul unei filmări, este trimis să facă un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. În rolurile principale sunt Andi Vasluianu şi Voica Oltean.

 • „Aerul“ pe care îl respirăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Aerul“ pe care îl respirăm

  E, fireşte, binevenită crescînda exigenţă planetară faţă de sănătatea mediului în care trăim. Trebuie să ştim ce aer respirăm, ce apă bem, ce produse „naturale“ mîncăm, ce resurse globale punem în pericol, cum putem fi influenţaţi de ambianţa vieţii noastre zilnice şi cum putem influenţa, la rîndul nostru, această ambianţă.

 • Importanţa senzaţională a breaking news-urilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Importanţa senzaţională a breaking news-urilor

  Disperarea-i mai mare decât Casa Poporului, mamut construit de Ceauşescu cu multe sacrificii ale românilor, de unde se cârmeşte căruţa cu şine a României. Se caută soluţii febrile în laboratoare: naţionalizări de pensii, noi taxe şi impozite, amânări, idei, manipulări şi multe abureli ale poporului. Toate acestea sunt aruncate pe piaţă prin intermediul breaking news-urilor şi specialiştilor în domeniul news fake-urilor.

 • Informaţia
în lumea şi în spaţiile violenţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Informaţia în lumea şi în spaţiile violenţei

  Miercuri, 7 ianuarie 2015, doi indivizi înarmaţi, purtând cagule, au pătruns pe neaşteptate în redacţia publicaţiei franceze Charlie Hebdo, au strigat Allah Akbar şi au deschis focul.

 • UPDATE VIDEO Incendiu de proporţii în Bacău. Mansardele de la două blocuri sunt în flăcări. Fumul se vede în întreg oraşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE VIDEO Incendiu de proporţii în Bacău. Mansardele de la două blocuri sunt în flăcări. Fumul se vede în întreg oraşul

  Un incendiu a izbucnit acum câteva minute în zona Pieţei Centrale, la blocurile turn din apropiere de Catedrala Catolică. Potrivit martorilor oculari, flăcările ar fi pornit la casa revoluţionarului Iordache Ciuperca, aflat acum în închisoare după ce şi-a ucis cu sânge rece soacra. Locuinţa a fost realizată neautorizat, pe acoperişul blocului.

 • Senzaţional! N-o să-ţi vină să crezi! Exploziv! Presa de calitate a murit!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senzaţional! N-o să-ţi vină să crezi! Exploziv! Presa de calitate a murit!

  Telenovelizarea presei de la noi nu a început de azi, de ieri. Încă de la găina care făcea pui vii prin anii 90, procesul de trivializare a meseriei de jurnalist a mers mână în mână cu procesul de superficializare a societăţii româneşti în ansamblul ei. Nu e de mirare că România arată cum arată, dacă ne hrănim numai cu informaţii degradante, cu mesaje murdărite de interese meschine şi conţinuturi media năclăite de vulgaritate.