Traian Bădulescu

Consultant în turism

Interviu cu Aurelian Marin - Director general „Paradis - Vacanţe de vis”. Sunteţi unul dintre puţinii tour operatori care au avut încredere de la început în potenţialul Litoralului românesc şi al turismului românesc. Aţi reuşit să ajungeţi unul dintre liderii necontestaţi ai pieţei. Care ar fi „reţeta” succesului Paradis – Vacanţe de Vis?

Niciun om raţional nu se aştepta ca aderarea la Uniunea Europeană să genereze minuni peste noapte. Aşa cum nici căderea comunismului nu a adus prosperitate peste noapte, dimpotrivă. Este firesc ca rezultatele să se vadă în timp, după o perioadă dificilă, de transformare şi de adaptare la alte reguli.

Interviu cu Eduard Oprea (Digital Twin), partener Siemens în România - Astăzi încep o serie de interviuri sau mai bine spus dialoguri cu tineri antreprenori, atât despre turism şi călătorii, cât şi despre şansa de a reuşi în afaceri a unui tânăr în ţara noastră. Pentru că viitorul stă în mâinile lor. Şi este normal să fie aşa.

  • Traian Bădulescu a publicat un nou articol acum 4 ore
  • Traian Bădulescu a publicat un nou articol luna trecuta

    Începând cu acest articol, o să vă povestesc despre oameni de turism pe care îi cunosc de mult timp şi despre amintirile mele legate de ei. Pentru că, de-a lungul a 20 de ani, am întâlnit foarte mulţi oameni, iar cu unii m-am şi împrietenit între timp.

Vezi mai multe