Mihai Stoica: Selecționata Moldovei se poate califica în finala EURO-2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al echipei Steaua București, Mihai Stoica consideră că fotbalul din Moldova a avut mult de câștigat după ce au fost aduși antrenorii din România, Gabi Balint și Ștefan Stoica.

Delegația echipei Steaua București, sosită vineri seara la Chișinău, cu ocazia amicalului din seara acestei zile în care se vor confrunta cu Dacia Chișinău, este însoțită și de Mihai Stoica, managerul general al echipei.

"Stelistul" a menționat, în cadrul unei conferințe de presă, că urmărește de mai mulți ani ce se întâmplă în fotbalul din drepta Prutului. "Fotbalul din Republica Moldova a progresat mult în ultimii ani și ultimele rezultate de pe arena internațională ne conving de acest fapt", spune oaspetele bucureștean.

"Ștefan Stoica este un antrenor cu renume în România și pregătește o echipă (Milsami Orhei - n.r.) care lupte pentru un loc în Cupele Europene", a spus Meme Stoica.

Totodată, managerul Stelei are doar cuvinte de laudă la adresa lui Gavrilă "Pele" Balint. "Să bați Finlanda fără drept de apel, chiar și pe teren propriu, este o mare performanță și demonstrează că antrenorul balint este un adevărat profesionist".

Mihai Stoica consideră că selecționata Moldovei are șanse mari de calificare în finala Campionatului European-2012. "Cred că Moldova are toate posibilitățile de a se califica de pe locul doi în grupă".

Cu referire la meciul Suedia-Moldova, Stoica a spus că daca îl vor anihila pe Zlatan Ibrahimovici, moldovenii pot bate lejer echipa scandinavă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite