Theodor Stolojan, baie de mulţime la parastas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PDL pentru funcţia de prim-ministru, Theodor Stolojan, a vizitat sâmbătă o biserică ridicată de Miron Cozma în municipiul Petroşani şi a făcut o "baie de mulţime" chiar la

Candidatul PDL pentru funcţia de prim-ministru, Theodor Stolojan, a vizitat sâmbătă o biserică ridicată de Miron Cozma în municipiul Petroşani şi a făcut o "baie de mulţime" chiar la pomenirea de şase săptămâni a unui localnic decedat. Stolojan a ajuns în cantina bisericii fiind condus de preoţii lăcaşului, care doreau să-i arate locul.

Acolo se ţineau însă două pomeni, în două încăperi separate, iar vicepreşedintele PDL a luat parte la slujba de pomenire a unuia dintre răposaţi fără să ştie că este de fapt la o pomană. Voios, Stolojan s-a întreţinut mai multe minute cu mesenii, iar apoi a vizitat lăcaşul de cult.

Fiul unuia dintre cei pomeniţi s-a arătat supărat că pomana tatălui său a fost tulburată de politicieni, dar a evitat să îşi manifeste nemulţumirea în public. El a declarat că "era frumos să ne anunţe şi pe noi pentru că nu aveam nevoie de vizite ale politicienilor la un asemenea eveniment".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite