Ponta: Nu voi accepta imixtiuni ale lui Băsescu în activitatea Guvernului. Nu scot eu sabia, dar nici nu stau sac de box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seara, că, după ce preşedintele suspendat Traian Băsescu se va întoarce la Cotroceni, nu va accepta ca acesta să se amestece în activitatea Executivului şi va reacţiona.

"Nu voi accepta imixtiuni în activitatea Guvernului. Voi reacţiona. Nu voi fi eu primul care să ridic sabia, dar nici nu voi fi sac de box", a spus Ponta, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Pe de altă parte, el a spus că Băsescu nu se va schimba şi că nu va putea coabita cu nimeni "de la Petre Roman la Emil Boc".
El a spus că, din punctul său de vedere, vrea să îşi îndeplinească mandatul de prim-ministru cu care a fost învestit.

În plus, Ponta a spus că "toţi am fost păcăliţi" referitor la ceea ce s-a întâmplat la referendum, inclusiv în privinţa cvorumului de 50%, care a fost acceptat în urma unor presiuni extraordinare.

În ceea ce priveşte protestele anti-Traian Băsescu din Piaţa Universităţii, Ponta a arătat că decizia Curţii Constituţionale este nedemocratică şi nedreaptă, dar nu este nevoie să fie schimbată printr-o decizie nedemocratică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite