Ce insulă ţi se potriveşte în concediu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce insulă ţi se potriveşte în concediu?
Ce insulă ţi se potriveşte în concediu?

Preţurile pentru un sejur în Grecia, Malta sau Spania pornesc de la 129 de euro de persoană. După un an de muncă, o vacanţă de relaxare şi distracţie pe o insulă însorită reprezintă una dintre cele mai bune metode pentru a vă reîncărca bateriile.

Creta este de departe insula cea mai vizitată de către români. „Turiştii preferă insulele greceşti şi, în special, Creta. Este aproape, iar raportul calitate-preţ este avantajos”, a declarat Ciprian Enea, consultant Best Tourism. Şapte nopţi de cazare la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus şi transport cu avionul, costă 299 de euro, pentru sejururile care încep din data de 15 iunie, ne informează Mircea Vladu, preşedintele Prestige Tours.

O altă insulă preferată de turiştii români este Rodos. Cea mai vizitată staţiune de pe insulă este Faliraki, iar o vacanţă de o săptămână într-un hotel de trei stele, cu transport cu avionul inclus, costă 219 euro de persoană, în perioada 5 iunie – 10 iulie, în oferta Prestige Tours.

Dacă vreţi să vă bronzaţi pe cele mai frumoase plaje din Grecia şi să vă distraţi la maximum, Insula Zakynthos este locul ideal. „Viaţa de noapte este intensă. Zakynthos este considerată «Ibiza» Greciei”, afirmă Cristian Pandel, managerul companiei Christian Tour. Aici nu trebuie să rataţi vizitarea plajelor Laganas şi Tsilvi, renumite pentru multitudinea de broaşte-ţestoase uriaşe, Caretta-Caretta. 

Pentru a vă bucura de frumuseţea insulei trebuie să plătiţi 289 de euro de persoană. Preţul include şapte nopţi de cazare la un hotel de trei stele, transportul cu avionul, iar plecarea are loc pe data de 12 iunie, conform ofertei Christian Tour.

Istorie şi distracţie în Malta

Malta este în topul preferinţelor românilor pentru că oferă o combinaţie de relaxare, distracţie şi multă istorie, spune Alina Mateescu, directorul general al Malta Travel. Aici aveţi ocazia să faceţi plajă şi să înotaţi în Marea Mediterană, să practicaţi sporturi acvatice şi să vizitaţi nenumăratele obiective istorice şi culturale.

image

Creta, cea mai vizitată de români

Dacă sunteţi adepţii cluburilor de noapte, trebuie să mergeţi în staţiunile Sliema, Paceville sau St. Julien’s. Dacă ajungeţi în Malta, puteţi opta şi pentru o excursie de o zi, pusă la dispoziţie de agenţie, la vulcanul Etna din Sicilia.

Tarifele pentru vacanţele de vară pornesc de la 244 de euro de persoană  şi includ transportul cu avionul, şase nopţi de cazare la un hotel de două stele şi asistenţă turistică.

Malta Travel oferă o reducere de 10% pentru pachetele turistice rezervate cu o lună de zile înainte de data plecării. 

Nisipuri negre şi flamenco în Tenerife

Insula spaniolă Tenerife este renumită pentru serviciile foarte bune oferite de către hotelieri, dar şi pentru frumuseţea peisajelor. Nisipul plajelor este negru, iar peisajele sunt exotice. Una dintre cele mai mari atracţii este Parcul Loro, unde vizitatorii pot să se joace cu delfini şi cu lei de mare.

image

Zakynthos este considerată „Ibiza“ Greciei

„Pentru Tenerife avem o ofertă specială pentru plecările din 13 iunie şi din 20 iunie. Preţurile pornesc de la 489 de euro şi cuprind transportul cu avionul, cazarea timp de şapte zile la un hotel de două stele şi asistenţă turistică”, ne-a declarat Adriana Goicea, managerul companiei Cocktail Holidays.

O altă destinaţie inedită din Spania este şi Mallorca, numită „Perla insulelor baleare”. Aici puteţi practica sporturi nautice, să vă distraţi în cele mai renumite cluburi din lume şi să vizitaţi multitudinea de peşteri descoperite de cercetătorul român Emil Racoviţă.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite