Turişti ruşi, accidentaţi de un ATV în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi cetăţeni ruşi, soţ şi soţie, au ajuns ieri la spital după ce au fost loviţi de un ATV, pe faleza din staţiunea Mamaia. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie

Doi cetăţeni ruşi, soţ şi soţie, au ajuns ieri la spital după ce au fost loviţi de un ATV, pe faleza din staţiunea Mamaia. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, subinspector Marius Croitoriu, a declarat că Adrian Baciu, de 31 de ani, din Constanţa, închiriase un ATV pentru a se plimba pe faleza din staţiunea Mamaia.

La un moment dat, în apropierea Hotelului Ovidiu, tânărul a pierdut controlul asupra vehiculului de agrement, a intrat pe o porţiune de piatră cubică şi ulterior a ajuns pe trotuar. ATV-ul pe care îl conducea i-a acroşat pe Tatiana Liyshcenko, de 42 de ani, şi pe soţul acesteia, Serkei Liyshcenko, de 53 de ani, turişti de cetăţenie rusă care se plimbau prin zonă. Bărbatul a suferit o fractură la un picior, iar soţia acestuia a suferit un traumatism în zona urechii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite