Meteo: Temperaturi ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză se tot extinde în nord-vestul şi în nordul continentului, unde circulaţia este predominant vestică, iar vremea, în general instabilă.

La latitudini mai joase, din Franţa peste Europa Centrală, centrul şi sudul Câmpiei Ruse, până în sudul Munţilor Ural, se menţine brâul de presiune ridicată, iar vremea este predominant frumoasă. În sud, un nucleu de presiune ridicată din zona Italiei împarte bazinul meditera-neean în două zone ciclonice: una în vest şi alta în est.

La noi, presiunea se menţine la valori ridicate, situaţie în care vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 28 de grade. După-amiaza şi seara, la munte şi în estul ţării, va ploua pe arii restrânse.

Mâine

Vremea va fi caldă, dar şi în general instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi va ploua local la munte, în sudul, estul şi în centrul ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade.

Poimâine

Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate după-amiaza şi în prima parte a nopţii la deal şi la munte, unde local va ploua cu caracter de aversă. În restul teritoriului va ploua pe arii mai restrânse. Maximele se vor situa între 21 şi 28 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite