Val de ironii după ce o imagine de pe contul lui Iohannis a devenit virală: ce spun internauţii despre priza scoasă din perete la vizita preşedintei CE

Val de ironii după ce o imagine de pe contul lui Iohannis a devenit virală: ce spun internauţii despre priza scoasă din perete la vizita preşedintei CE

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au însoţit-o pe şefa Comisiei Europene într-o vizită oficială la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Val de ironii pe internet după ce pe reţelele de socializare s-a viralizat o fotografie postată pe pagina de Facebook oficială a preşedintelui Klaus Iohannis, cu o priză ieşită din perete. Mai multe imagini au fost postate cu ocazia vizitei preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-una dintre fotografiile oficiale, se vede o priză desprinsă din perete, iar imaginea a generat un val de ironii pe Facebook.

„Au scos-o intenţionat, să se vadă că avem neapărat nevoie de lovele”, „Se mai întreabă cineva de ce iau foc spitalele?”, „S-o fi mişcat preşedintele cât era la încărcat” şi „E prevăzută în PNRR” sunt doar câteva dintre mesajele internauţilor.

Diana Loreta Păun, consilier prezidenţial pe probleme de sănătate, a scris marţi, 28 septembrie, pe Facebook, un mesaj „pentru comentatorii «de bună credinţă», care au văzut priza nemontată, dar nu au văzut uşa fără buiandrug”.

„Eram in plin şantier, deschis acum, în valul 4, când colegii mei medici şi asistenţi medicali - oameni care se luptă zilnic cu moartea - au avut puterea, străduinţa şi perseverenţa să acceseze bani europeni pentru A CONSTRUI o nouă secţie pentru pacienţii COVID şi non-COVID. Pentru că încearcă să-şi depăşească limitele propriei meserii, în dorinţa de a ii ajuta pe cei care au nevoie de ajutor.

Aceştia sunt pentru mine adevăraţii oameni care construiesc România, cu efort, cu empatie şi fără să aştepte lauri! Nu cei care stau pe margine şi numără prizele”, a transmis consilierul preşedintelui Klaus Iohannis.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările