Facebook a „picat”. Probleme cu reţeaua socială pe teritoriul României, Ungariei şi Republicii Moldova

Facebook a „picat”. Probleme cu reţeaua socială pe teritoriul României, Ungariei şi Republicii Moldova

Mark Zuckerberg. FOTO Guliver / Getty Images / Justin Sullivan

Facebook a „picat” timp de câteva minute vineri, la prânz, în România, Ungaria şi Republica Moldova. Serverele care se ocupă de această parte a Europei sunt răspunzătoare şi de Instagram şi de serviciul de mesagerie a reţelei sociale, Facebook Messenger. Aplicaţia de mobil de chat nu  a putut fi accesată.

Facebook a experimentat din nou probleme tehnice în această parte a continentului, iar Downdetector.com ne arată cât de extinse au fost acestea. Site-ul Facebook a fost inaccesibil timp de cinci minute, iar aplicaţiile de mobil au fost şi ele cu probleme. Nici Instagram nu a fost ocolită de această situaţie, serverele fiind comune.

Din portofoliul Facebook, doar WhatsApp a funcţionat aşa cum trebuie pe perioada în care celelalte produse ale companiei deţinute de Mark Zuckerberg au fost cu probleme. 

Este deja a treia oară în ultimele şase luni când Facebook nu poate fi accesat, iar problemele la serverele responsabile de cele trei ţări par că persistă.

HARTA DOWNDETECTOR CU ZONELE AFECTATE DE PROBLEMELE TEHNICE FACEBOOK

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările