Trei luni de acces premium gratuit la aplicaţiile de fitness adidas Training şi adidas Running

Trei luni de acces premium gratuit la aplicaţiile de fitness adidas
Training şi adidas Running

Aplicatie Adidas Training Premium. FOTO Adrian Pogîngeanu

Adidas a anunţat că va oferi trei luni de acces premium gratuit la două dintre aplicaţiile sale de fitness, în scopul de a-i ajuta pe aceia care se autoizolează să rămână în formă acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adidas va oferi sportivilor din întreaga lume acces gratuit premium la aplicaţiile adidas Training şi adidas Running, după ce Nike a făcut gratuit serviciul de streaming bazat pe abonamentul NTC Premium în SUA, iar Under Armour a lansat o provocare „Healthy at Home” de 30 de zile, prin intermediul platformelor MyFitnessPal şi MapMyRun.

Aplicaţiile adidas oferă pasionaţilor de fitness o combinaţie de antrenamente la domiciliu şi ghiduri de nutriţie şi sunt disponibile în 15 limbi.

adidas va lansa inclusiv propria sa provocare de antrenament la domiciliu, „Fit From Home”, unde orice persoană din lume se poate alătura unui obiectiv colectiv pentru a rămâne activ, cu aproape jumătate de milion de participanţi din 192 de ţări care s-au înscris deja.

De asemenea, vor fi programate săptămânal evenimente pentru alergători, inclusiv sesiuni de la antrenorii adidas pentru meditaţie, yoga, HIIT şi nutriţie care să ajute la suplimentarea antrenamentelor.

 

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: