Noul iPhone a apărut într-un clip video pe Internet. Care sunt culorile în care acesta va fi disponibil

Noul iPhone a apărut într-un clip video pe Internet. Care sunt culorile în care acesta va fi disponibil

iPhone X sau iPhone 8, nu ştim încă cum se va numi, va fi lansat marţi, 12 septembrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Steve Jobs Theatre, care face parte din complexul Apple Park din Cupertino.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşteptarea aproape că a luat sfârşit. Deja ştim ce design va avea noul terminal iPhone, ştim şi faptul că butonul ”Home” va dispărea de pe partea frontală a acestuia. În ceea ce priveşte culorile, toată lumea mizează pe treimea ”negru, alb, auriu”, nuanţe cu care e imposibil să dai greş şi care, cel mai probabil, îşi vor face apariţia pe noul smartphone.

Însă un nou clip video a apărut astăzi pe Internet, iar el ne arată că iPhone X (8) va fi disponibil şi într-o a patra culoare, cea roşie. Acesta nu ar fi primul telefon care să poată fi cumpărat într-o astfel de nuanţă, iPhone 7 fiind şi el, în trecut, dispnibil într-o ediţie specială de culoare roşie.

Clipul video este filmat în Guangzhou, în ceea ce pare a fi un showroom. Evenimentul de lansare al iPhone X (8) va putea fi urmărit în format livestream chiar pe site-ul Apple, cu ajutorul browserelor Safari sau Edge.

Clipul video cu noul iPhone poate fi vizionat AICI.

citeste totul despre: