Nokia învie modelul 8110 şi readuce designul telefoanelor cu şasiu glisabil în lumina reflectoarelor. Cât va costa

Nokia învie modelul 8110 şi readuce designul telefoanelor cu şasiu glisabil în lumina reflectoarelor. Cât va costa

FOTO via Cnet

Nokia mizează din nou pe nostalgia utilizatorilor care s-au bucurat de modelele anilor 2000 şi relansează Nokia 8110, celebrul telefon glisabil care şi-a câştigat faima din filmele ”Matrix”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcând întoarcerea modelului Nokia 8110, terminalul cu suport 4G vine complet echipat cu design-ul curbat slider. Terminalul înglobează mecanică tactilă intuitivă, cu mecanism de glisare pentru a răspunde şi a încheia convorbirile, precum şi un stil de rotaţie tip elicopter al axei.

Nokia 8110 vine dotat cu apelare VoLTE şi este bun pentru oricine vrea un telefon clasic 4G sau un telefon de rezervă. Cu acces la un magazin de aplicaţii, pentru preferinţe precum Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook şi Twitter, utilizatorii pot trimite şi primi e-mailuri sau importa contactele şi pot sincroniza calendarul cu Outlook şi Gmail. În plus, Nokia 8110 dispune şi de jocul Snake.

Realizat în două culori, Traditional Black şi Banana Yellow, Nokia 8110 va fi disponibil din luna mai şi se va comercializa la un preţ mediu global de 79 Euro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: