Motorola va lansa noul său telefon pliabil luna viitoare. La ce preţ va fi disponibil

Motorola va lansa noul său telefon pliabil luna viitoare. La ce preţ va fi disponibil

FOTO Engadget

La începutul acestui an, Motorola a confirmat că lucrează la un telefon pliabil, iar zvonurile indicau faptul că acela ar urma să fie lansat sub brandul RAZR, folosit de companie în trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 noiembrie, în Los Angeles, Motorola va organiza un eveniment în care promite ”dezvăluirea mult anticipată a unei legende reinventate”. Invitaţia la acest eveniment este prezentată sub formă de gif, arătând un dispozitiv care pare că se poate plia.

În plus, Motorola menţionează în invitaţie sintagma ”you’re going to flip”, aluzie evidentă la vechiul său telefon cu clapetă, Motorola RAZR, dar poate şi un indiciu asupra felului în care se va putea plia noul smartphone (pe verticală).

Anterior, Motorola a anunţat că doreşte să creeze un telefon care se poate plia de două ori, pentru a putea fi uşor de băgat în buzunar. Acesta ar putea fi o soluţie pentru persoanele care se plâng de dimensiunile actuale ale smartphone-urilor.

Surse ale Wall Street Journal indică faptul că telefonul ar putea costa 1500 de dolari, fiind astfel mai ieftin decât pliabilele anunţate până acum, Samsung Galaxy Fold şi Huawei Mate X.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: