Cifrele care arată că dacă Apple nu lansa un iPhone 6 cu ecran mare pierdea mult

Cifrele care arată că dacă Apple nu lansa un iPhone 6 cu ecran mare pierdea mult

iPhone 6 e un succes la vânzări pentru Apple. FOTO Razvan Băltăreţu/Adevărul

iPhone 6 Plus este o premieră pentru Apple, iar mulţi au acuzat compania şi pe Steve Jobs când a spus că ecranele mari nu sunt dorite. Se pare că sunt destul de dorite.

Ştiri pe aceeaşi temă

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt cele mai bune telefoane Apple, dar se pare că şi între ele există competiţie şi modelul mai mic o câştigă cu brio.

După ce a comunicat primele milioane de telefoane livrate, Apple n-a mai vorbit despre vânzările de iPhone 6. Asta nu i-a oprit pe cei de la Consumer Intelligence Research Partners să analizeze parcursul iPhone 6 pe piaţă în primele 30 de zile şi să vină cu nişte cifre proprii, estimative, dar interesante.

Playtech informează că iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci este cel mai dorit de utilizatori, reprezentând 68% din toate vânzările de telefoane Apple în primele 30 de zile de disponibilitate pe piaţă. iPhone 6 Plus este la 24%, iar cele două reprezintă în total aproape 90% din toate vânzările de telefoane ale americanilor. Restul procentelor revin modelelor iPhone 5s şi iPhone 5c, introduse în 2013.

Află totul despre iPhone 6 şi succesul său

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările