Badland e aplicaţia care să îţi umple timpul liber din această iarnă

Badland e aplicaţia care să îţi umple timpul liber din această iarnă

Badland are un decor captivant.

Jocurile de legendă apar rar şi Badland se poate să fie tocmai un astfel de joc. A apărut în urmă cu peste un an, dar acţiunea este cuceritoare şi în prezent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi a fost lansat cu mult timp în urmă, Badland încă este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store.

Trebuie să recunoaştem: nordicii au un stil aparte când vine vorba de crearea de jocuri. Aceştia reuşesc să inducă o atmosferă interesantă în fiecare joc pe care îl creează, oarecum sumbră, dar şi plăcută în acelaşi timp. Badland nu face excepţie de la această regulă. ”Clonele” pe care le controlezi sunt nişte creaturi ciudate, mediul în care se desfăşoară jocul este foarte dificil, iar la fiecare pas sunt alte obstacole, a căror depăşire necesită de foarte multe ori sacrificarea unor ”clone”.

În ceea ce priveşte controlul, Badland este extrem de uşor de jucat: este nevoie de o singură apăsare pe ecran, iar creatura şi eventualele clone pe care le controlaţi se vor ridica de la pământ. Fiecare apăsare înseamnă, deci, o creştere în altitudinea la care acestea zboară. Odată ce luaţi degetul de pe ecran, acestea vor cădea. Sună foarte simplu, dar tocmai acesta este unul dintre punctele forte ale jocului. Aparenta simplitate ascunde în spatele ei un joc de o complexitate mult mai mare decât v-aţi aştepta. Badland, din punctul meu de vedere, este dovada că se pot realiza foarte mult chiar şi cu un control banal la prima vedere.

Află totul despre jocul Badland de la Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: