Google te transformă în Moş Crăciun şi te trimite în zbor după cadouri

Google te transformă în Moş Crăciun şi te trimite în zbor după cadouri

Google te face Moş Crăciun care „zboară“ după cadouri.

Google nu doar că-i urmăreşte traseul lui Moş Crăciun, dar te şi poate pune în locul lui, dacă vrei. Nu-ţi trebuie decât Internet şi chef să zbori după cadouri.

Ştiri pe aceeaşi temă

În mai 2013, Google a prezentat la conferinţa I/O conceptul Map Dive prin care oamenii pot, fiindu-le urmărite mişcările corpului, să coboare prin aer spre Pământ. Acum, la final de an, compania găseşte o utilitate pentru această idee. Te transformă în Moş Crăciun şi tu trebuie să-ţi găseşti drumul spre pământ adunând cadouri pe drum. Personajul tău virtual este Pegman, cel care te ghidează în Google Maps pe străzile oraşelor.

De sus, în timp ce cazi, vezi o mică bucată de pământ, zăpada deja a căzut, iar tu trebuie să treci prin cercuri şi să strângi cât mai multe cadouri. La baza ecranului ai informaţiile privind parcursul tău. În prezent, sunt disponibile şase oraşe pe care să le vezi din aer, iar la început vei fi întrebat dacă partejezi locul în care te regăseşti cu site-ul. Poţi controla personajul fie cu tastatura, fie cu mouse-ul. Pauză se pune cu tasta space.

Recomand Chrome pentru acest joc, am încercat şi în Firefox, dar se mişcă atât de lent, încât cred că mă prinde Paştele şi eu nu mai reuşesc să colectez toate cadourile sau măcar să finalizez călătoria spre pământ. Jocul este disponibil aici, în Santa Maps Dive. Dacă vrei să-l urmăreşti pe Moşul, se poate şi asta. Aici ai mai multe informaţii.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

FOTO TheNextWeb

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: