Extinderea QuickMobile prin franciză: vrea să deschidă şase magazine în 2016

Extinderea QuickMobile prin franciză: vrea să deschidă şase magazine în 2016

QuickMobile s-a remarcat prin aducerea în România a dispozitivelor Apple înaintea altor concurenţi.

QuickMobile anunţă planul de extindere pe piaţa locală, prin intermediul unei reţele de magazine deschise în franciză în principalele oraşe din ţară.

Prin noua strategie, până la sfârşitul anului, compania vizează inaugurarea a şase noi unităţi de tech retail. Primele oraşe vizate pentru dezvoltarea reţelei de francize QuickMobile pe plan local sunt Sibiu, Braşov, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş, urmând ca, în 2017, planul să continue cu noi reprezentanţe în Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galaţi, Focşani, Piatra Neamţ şi Buzău, dar şi în Bucureşti.Totodată, strategia companiei include şi un plan de extindere internaţională a reţelei de unităţi de tech retail pentru consolidarea poziţiei de specialist în comerţul cu tehnologie la nivel european.

Printre avantajele francizatului vor fi independenţa şi libertatea de decizie pe care le oferă o afacere proprie, susţinută îndeaproape de un partener puternic, care îi oferă sprijin continuu. Mai mult decât atât, va beneficia de un model de business robust, închegat şi deja testat, practic o afacere la cheie, fără a fi nevoie de încercări şi experimente de piaţă.

În plus, compania va oferi stocul de produse, accesul la o reţea de furnizori globali de top. Astfel, francizatul va avea în permanenţă cele mai noi produse din zona tech şi accesoriile aferente, în cel mai scurt timp de la lansare. Totuşi, la rândul său, francizatul trebuie să aloce la început o investiţie financiară necesară atât pentru acoperirea taxei de intrare în franciză, cât şi pentru amenajarea magazinului, chiria pe trei luni a spaţiului şi cheltuielile de marketing dedicate lansării pe piaţă a noii unităţi de tech retail QuickMobile.

Planurile QuickMobile vizează în următorii ani şi extinderea internaţională prin intermediul francizei, în urma participării la diverse evenimente dedicate cunoaşterii pieţelor respective şi parteneriatelor de acest tip.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: