Adevarul.ro este cel mai citit site de ştiri din România pentru a treia lună consecutiv. Care sunt cifrele de audienţă

Adevarul.ro este cel mai citit site de ştiri din România pentru a treia lună consecutiv. Care sunt cifrele de audienţă

Site-ul adevarul.ro s-a clasat pe primul loc în topul publicaţiilor de ştiri online din România, în lunile august, septembrie şi octombrie 2017, în ceea ce priveşte numărul de vizitatori unici. În clasamentul general al celor mai accesate site-uri, adevarul.ro a fost depăşit doar de OLX.ro, în lunile mai sus menţionate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna august a acestui an, adevarul.ro a trecut pe primul loc în topul surselor online de informare, depăşind concurenţa cea mai apropiată. Site-ul a înregistrat 7.433.224 de clienţi unici în România, aceştia provenind atât de pe desktop cât şi de pe dispozitivele mobile.

Este de notat şi faptul că numărul de accesări de pe dispozitivele mobile este în continuă creştere, iar diferenţa faţă de traficul tradiţional, de pe desktop, este una mai mult decât semnificativă.

În ceea ce priveşte luna septembrie, site-ul numărul unu de ştiri din România s-a menţinut pe prima poziţie a ierharhiei, obţinând o audienţă de 7.217.574 de vizitatori unici, aflându-se totuşi într-o mică scădere faţă de luna precedentă. Odată cu sfârşitul verii şi al concediilor, a fost notată o creştere importantă în cifrele de audienţă obţinute de adevarul.ro.

În luna octombrie a anului curent, numărul de clienţi unici înregistrat de adevarul.ro a fost de 7.734.982, în creştere cu peste 500.000 faţă de luna precedentă. Datele de audienţă sunt înregistrate de către Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) şi sunt publice pe site-ul www.brat.ro. Conform aceluiaşi studiu, pentru trei luni consecutive, adevarul.ro a fost al doilea cel mai accesat domeniu web din România, din punct de vedere al vizitatorilor unici, în spatele platformei de comerţ online OLX.ro.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările