ROG lansează Cetra, o pereche de căşti de gaming cu anulare a zgomotului de fond

ROG lansează Cetra, o pereche de căşti de gaming cu anulare a zgomotului de fond

Căştile vin cu un conector USB-C şi pot fi cuplate la dispozitive multiple, inclusiv telefoane mobile, PC, Mac şi Nintendo Switch.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zgomotul ambiental este atenuat cu ajutorul tehnologiei de anulare a zgomotului de fond (ANC - Active Noise Cancellation), dezvoltată împreună cu Sony, iar prin blocarea zgomotelor nedorite, ROG Cetra oferă o experienţă audio mai naturală, cu o redare mai bună a înaltelor şi o gamă mai largă şi fără distorsiuni a frecvenţelor scăzute.

În acelaşi timp, pentru acele situaţii în care e nevoie să se perceapă zgomotele din jur, cum ar fi ascultarea unui anunţ privind poarta de îmbarcare pe aeroport, utilizatorul poate activa modul Ambient, care opreşte instantaneu anularea zgomotelor şi permite auzirea sunetelor din lumea exterioară fără scoaterea căştilor din urechi. Activarea este uşoară, necesitând o simplă apăsare de buton pe controllerul pe care se află şi butoanele pentru ajustarea volumului şi redare/pauză.

Proiectate cu un răspuns în frecvenţă larg de 20 – 40 kHz, difuzoarele de 10 mm ASUS Essence redau o coloană sonoră optimizată pentru jocuri şi başi puternici, pentru o experienţă audio captivantă şi detaliată.

Control prin software-ul Armoury II şi ergonomie sporită

ROG Cetra au o fixare confortabilă şi sigură în urechi şi o izolare sonoră sporită. Forma dopurilor este uşor înclinată în faţă, pentru a se potrivi mai bine cu forma urechilor umane şi vine cu un mic bumb la bază, pentru ca dopurile să se fixeze mai bine în ureche. Pentru un confort sporit, căştile vin la pachet cu o carcasă de transport compactă, pentru stocarea căştilor, a dopurilor şi a agăţătoarelor. Sunt incluse trei dimensiuni ale dopurilor şi agăţătoarelor de silicon, precum şi o pereche suplimentară de dopuri din spumă.

Emblema ROG de pe fiecare cască are un efect subtil de iluminare, iar software-ul Armoury II oferă un control extins şi o interfaţă intuitivă pentru configurarea redării sunetului, de la egalizator (EQ) la echilibrarea sunetului pentru sisteme de boxe 7.1. Utilizatorul poate crea şi aplica cu uşurinţă profiluri audio pentru diverse tipuri de jocuri şi scenarii de utilizare, cum ar fi jocurile FPS sau cele de curse.

Căştile ROG Cetra cu USB-C sunt disponibile în România prin intermediul partenerilor, preţul lor fiind de aproximativ 540 lei (taxe incluse).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările