Razer deschide primul magazin fizic în Europa, la Londra

Razer deschide primul magazin fizic în Europa, la Londra

Magazinul din capitala Marii Britanii este cel mai nou membru al reţelei globale de RazerStore şi va fi inaugurat pe 14 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul magazin fizic Razer din Europa situat la adresa 51-53 Charing Cross Road, se mândreşte cu un spaţiu de peste 343 de metri pătraţi, fiind cel mai mare RazerStore deschis până acum şi este construit în parteneriat cu liderii domeniului tehnologic şi a scenei de retail.

Folosind materiale de construcţii în vogă, ecrane digitale şi sisteme inteligente de iluminare arhitecturală, noul magazin a fost conceput pentru a oferi o experienţă de cumpărături gamificată. Din oferta RazerStore Londra nu lipsesc cele mai avansate echipamente de gaming, de sporturi electronice, de divertisment digital şi de streaming.

Amenajat pe două etaje, magazinul va permite accesul la toate produsele Razer, scopul fiind de a satisface nevoile tuturor categoriilor de utilizatori. El va beneficia de spaţii speciale dedicate pentru căşti, mouse-uri, tastaturi şi mouse mats, iar vizitatorii vor putea achiziţiona şi produse din gamele Mercury şi Quartz.

Sistemul de iluminat emulează iluminarea RGB Razer Chroma

Pe lângă accesoriile mobile şi echipamentul de streaming, fanii vor putea alege şi dintr-o gamă variată de articole vestimentare, RazerStore London dorindu-se a fi destinaţia perfectă pentru orice gamer, indiferent de preferinţele sale.

Există, evident, şi o zonă extinsă destinată testării produselor disponibile, arie în care vizitatorii pot conecta perifericele Razer la sistemele Blade sau la console, încercându-le în cele mai populare jocuri ale momentului.

Sistemul de iluminare a magazinului emulează iluminarea RGB Razer Chroma, adaptându-se şi reacţionând la acţiunile jucătorilor. Ecranele de pe pereţi vor afişa pe lângă informaţiile despre produse, momente memorabile din jocuri, scene spectaculoase din meciurile de sporturi electronice şi stream-uri în direct, oferind astfel vizitatorilor o experienţă captivantă.

Zone diferite dedicate confruntărilor între jucători

Parterul include nu mai puţin de trei zone dedicate testării produselor, o cameră de streaming complet echipată, trei staţii de console pregătite pentru confruntările multiplayer şi o zonă dedicată confruntărilor în reţea, echipată cu zece staţii de joacă şi cu o zonă dedicată comentatorilor.

Ideal pentru jucătorii profesionişti, dar şi pentru meciurile amicale, magazinul va folosi acest spaţiu pentru a organiza turnee săptămânale, workshop-uri şi sesiuni de antrenamente. Camera de streaming va putea fi folosită de streameri pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile folosind echipamentele Razer.

Deschiderea va avea loc sâmbătă, 14 decembrie, la ora 10:30 GMT. Pe lângă premii care vor fi decernate pe durata întregii zile, fanii sunt aşteptaţi şi cu turnee în care îşi pot măsura puterile împotriva celor mai populari streameri de la ora actuală, atât de pe Twitch, cât şi de pe YouTube. Cei mai norocoşi nu doar că vor putea vedea primii noul magazin, dar vor putea pleca cu premii substanţiale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: