Existenţa Xbox Series S, confirmată de cutia unui controller

Existenţa Xbox Series S, confirmată de cutia unui controller

Foto: ArsTechnica / Zak S.

Botezată cu numele de cod ”Lockhart”, consola va fi o versiune mai ieftină a lui Xbox Series X, aşteptată în această toamnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu mult înainte ca Microsoft să dezvăluie noua sa consolă next-gen, Xbox Series X, zvonurile despre prezenţa unei versiuni mai slabe şi mai accesibile au început să apară, aceasta urmând să fie numită ”Lockhart”.

Într-adevăr, existenţa acestui Xbox Series S pare să fie confirmată de cutia unui controller nou al celor de la Xbox, realizat pentru consolele din următoare generaţie. Pe această cutie (foto jos), putem vedea destul de clar indicaţia conform căreia controller-ul este ”realizat pentru Xbox Series X/S”.

Pachetul a fost obţinut de un oarecare Zak S şi împărtăşit cu cei de la Ars Technica. Surse ale acestora au confirmat apoi că Series S va fi anunţat în curând şi se va alătura cel mai probabil ”fratelui său mai mare”, Series X, la lansare.

Foto: ArsTechnica / Zak S.

Conform unor documente dezvăluite în urmă cu câteva săptămâni, Xbox Series S ar urma să vină cu posibilitate de gaming în 1080p şi 1440p, nu şi în 4K, precum Series X. Consola ar urma să aibă 7,5GB de memorie RAM, spre deosebire de cei 13,5GB ai lui Series X şi un CPU şi GPU mai puţin performante.

În ceea ce priveşte performanţa şi specificaţiile, mai avem lucruri de aflat, însă numele pare să fie o certitudine deja. Tot ce rămâne este ca Microsoft să anunţe consola, lucru care se poate întâmpla chiar în luna august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: