Apple Arcade primeşte o infuzie masivă de jocuri

Apple Arcade primeşte o infuzie masivă de jocuri

iPad cu platforma de jocuri Apple Arcade. FOTO Shutterstock

Apple anunţă creşterea semnificativă a numărului de jocuri din Arcade, serviciul de jocuri pe bază de abonament lunar, disponibil în cadrul dispozitivelor din ecosistemul gigantului american.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apple a adăugat peste 30 de jocuri în cadrul serviciului Arcade. În fruntea listei se găseşte Fantasian, noua vedetă a lui Hironobu Sakaguchi, creatorul seriei Final Fantasy. Alături de acesta, se numără jocuri precum NBA 2K, The Oregon Trail şi World of Demons.

Cu aceeaşi ocazie, jocurile din Apple Arcade sunt împărţite în două noi categorii: “Timeless Classics” şi “App Store Greats”.

La “App Store Greats” intră jocuri foarte populare, precum Threes, Monument Valley şi Mini Metro, în vreme ce în categoria “Timeless Classics” apar jocuri de şah, table, solitaire şi altele asemănătoare.

Cu noua infuzie, Apple Arcade, serviciu care costă 25 de lei pe lună în România şi include trei luni gratuite la achiziţionarea noilor device-uri, oferă acum peste 180 de jocuri.

Pe surse, Apple nu ar fi mulţumită de nivelul de engagement al serviciului său de jocuri, acesta fiind şi motivul pentru această creştere a numărului de titluri disponibile. Nu ar fi exclus ca gigantul american să continue adăugarea de noi şi noi titluri pe viitor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările