Acer prezintă noile notebook-uri de gaming Predator Helios, Predator Triton şi Nitro

Acer prezintă noile
notebook-uri de gaming Predator Helios, Predator Triton şi Nitro

Acer Predator Helios 700.

În cadrul conferinţei globale de presă Next@Acer, compania a anunţat update-uri semnificative la patru dintre cele mai populare laptopuri de gaming: Predator Helios 700, Predator Helios 300, Predator Triton 300 şi Nitro 7.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liniile de notebook-uri includ acum cele mai noi procesoare Intel Core H din generaţia a 10-a pentru performanţe la nivel de desktop, care pot fi însă luate oriunde. Procesoarele grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau RTX 2070 SUPER furnizează performanţele necesare pentru a oferi afişaje rapide, cu rate de refresh ridicate, pentru imagini şi experienţe de vizualizare fluide, chiar şi în cele mai solicitante jocuri AAA. Pentru o funcţionare la parametri maximi şi la temperaturi optime, Acer a echipat noile modele cu design termic îmbunătăţit, cu noi tehnologii de răcire şi conducte suplimentare de căldură.

Predator Helios 700 – Un notebook care poate înlocui desktop-ul

Predator Helios 700, dotat cu tastatura HyperDrift glisantă, a fost modernizat pentru a include fie un procesor Intel Core i9-10980HK generaţia 10-a overclockabil, fie i7-10875H şi grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau RTX 2070 SUPER.

Capabilităţile de management termic ale dispozitivului au fost îmbunătăţite semnificativ cu o nouă soluţie termică numită Predator PowerGem, inclusă pe modelele cu procesor Intel Core i9.

PowerGem este un material special cu o conductivitate termică de 3,83 ori mai mare decât cuprul şi care îmbunătăţeşte eficienţa emisiilor de căldură ale notebook-ului. Toate modelele includ trei conducte de căldură din cupru, tehnologie Acer CoolBoost, o cameră de vapori şi două ventilatoare Acer AeroBlade 3D de generaţia a 4-a.

Actualizările suplimentare pentru performanţe sporite includ o memorie de 2933 Hz (max 64 GB), un port Thunderbolt 3 suplimentar (pentru un total de două) şi cel mai recent Killer DoubleShot Pro (Wi-Fi 6 AX1650i wireless şi E3100G Ethernet) pentru a asigura prioritatea aplicaţiilor ce au nevoie de viteze suplimentare. SSD-urile rapide PCIe NVMe în RAID 0 menţin funcţionarea excelentă, iar jocurile prind viaţă pe ecranul IPS FHD de 17,3 inci cu 144 Hz şi tehnologie NVIDIA G-SYNC echipat pe noul Helios 700.

Tastatura, care dispune de iluminare RGB per-key şi anti-ghosting, a fost actualizată pentru a include comutatoare mecanice MagTek pentru tastele WASD şi un set de noi taste de curse care oferă o precizie sporită. Proiectate pentru jocurile de curse, acestea prezintă o curbură de 1,5 mm, permiţând jucătorilor să execute mişcări mai fine şi mai controlate în joc. Gamerii pot schimba tastele WASD standard de pe tastatură cu tastele MagForce incluse sau cu tastele de curse, alegând setul cel mai potrivit pentru jocul pe care îl joacă. Odată schimbate, jucătorii pot utiliza aplicaţia Predator Sense sau pot apăsa tasta rapidă P3 pentru a regla punctul de iluminare şi acţionare a tastelor.

Notebook-ul de gaming Predator Helios 700 va fi disponibil în EMEA din septembrie, la preţuri începând de la 2,699 euro.

Predator Helios 300

Popularul Predator Helios 300 de la Acer a ridicat standardele în ceea ce priveşte notebook-urile de gaming, oferind performanţe excelente, la preţuri excelente. Disponibil acum cu cele mai noi procesoare Intel Core H din generaţia 10, procesor grafic overclockabil NVIDIA GeForce RTX 2070 cu design Max-Q şi un display IPS FHD de 15,6 inci, 240Hz şi overdrive de 3 ms, cel mai nou Helios 300 şi-a cimentat reputaţia ca fiind unul dintre cele mai puternice şi bine echipate laptopuri de gaming ce poate fi achiziţionat la preţuri accesibile. De asemenea, acesta acceptă până la 32 GB memorie DDR4 2933 MHz, două SSD-uri PCIe NVMe în configuraţia RAID 0 şi un HDD de până la 2 TB, oferind viteza şi stocarea necesară pentru jocuri şi filme de top.

Îmbunătăţind performanţa generală şi experienţa de joc, DTS: X Ultra Audio oferă un sunet surround la 360 de grade pentru a experimenta conţinutul media într-un peisaj sonor spaţial realist. Cu căşti, acesta oferă o experienţă audio autentică, realistă şi dispune de moduri de sunet special adaptate, care au fost optimizate pentru diferite genuri de joc (strategie, RPG sau FPS).

Tehnologia de răcire proiectată de Acer asigură funcţionarea dispozitivului la temperaturi optime. Notebook-ul este dotat cu ventilatoare duale, inclusiv un nou ventilator AeroBlade™ 3D de nouă generaţie, care reduce zgomotul în timp ce creşte fluxul de aer, şi Acer CoolBoost™ care permite reglarea manuală a ventilatoarelor pentru a se asigura că zonele critice primesc răcire continuă.

Notebook-ul de gaming Predator Helios 300 va fi disponibil în EMEA din iulie, la preţuri începând de la 1,299 euro.

 

Predator Triton 300 – pentru gameri şi creatorii de conţinut

Puternic şi extrem de subţire, notebook-ul de gaming Predator Triton 300 a fost updatat pentru a include un procesor Intel Core H din generaţia 10, grafică NVIDIA până la GeForce RTX 2070 cu design Max-Q şi o rată de refresh a afişajului de 240 Hz. Ecranul IPS FHD de 15,6 inci oferă, de asemenea, un timp de răspuns de 3 ms, luminozitate de 300 nits şi acceptă 100% din spaţiul color sRGB, ceea ce îl face ideal atât pentru jocuri, cât şi pentru crearea de conţinut. În plus, acceptă până la trei SSD-uri M.2 (un PCIe, două combo), oferind un spaţiu de stocare generos, plus rate de transfer rapide şi viteza dorită de orice jucător.

La design-ul termic avansat al dispozitivului au fost adăugate trei conducte de căldură, care includ şi un sistem de răcire cu dublu ventilator (cu ventilator metalic AeroBlade 3D din generaţia 4), tehnologie CoolBoost şi ventilaţii de admisie şi evacuare amplasate strategic. Toate aceste performanţe sunt adăpostite într-un şasiu metalic subţire şi uşor, care are o grosime de doar 19,9 mm şi o greutate de 2,1 kg, pentru mobilitate sporită.

Notebook-ul de gaming Predator Triton 300 va fi disponibil în EMEA din iulie, la preţuri începând de la 1,399 euro.

 

Nitro 7 – Design metalic elegant pentru jocuri în mişcare

Modelul Acer Nitro 7 actualizat reprezintă o opţiune excelentă pentru jucătorii care îşi doresc portabilitate. Şasiul său metalic elegant are o grosime de doar 19,9 mm şi o greutate de 2,5 kg, oferind totuşi un procesor Intel Core H din a 10-a generaţie şi grafică până la GeForce RTX™ 2060. Cu până la trei sloturi pentru SSD-uri M.2 de mare viteză, până la 1 TB în configuraţie RAID 0, până la 32 GB memorie 2933 DDR4, Killer Ethernet E2600 şi Intel® Wi-Fi 6, încărcarea jocurilor şi timpii de răspuns sunt incredibil de rapizi.

Designul termic al noului Nitro 7 include ventilatoare duale, un design cu 4 fante de aerisire dedicate şi tehnologia Acer CoolBoost, care poate fi activată în NitroSense pentru a creşte viteza ventilatorului cu 10% şi răcirea CPU/GPU cu 9% în comparaţie cu modul auto. Pe lângă performanţe, dispozitivul oferă un ecran non-glare IPS FHD de 15,6 inci cu o rată de refresh de 144 Hz şi un timp de răspuns de 3 ms, permite vizualizări clare şi jocuri fără întreruperi.

Notebook-ul de gaming Nitro 7 va fi disponibil în EMEA din iulie, la preţuri începând de la 1,299 euro.

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările