Samsung lansează aplicaţia Streaming Radio Smart TV în Europa

Samsung
lansează aplicaţia Streaming Radio Smart TV în Europa

Aplicaţia Streaming Radio Smart TV poate fi descărcată din magazinul Samsung Hub

Samsung a anunţat, joi, că posturile de radio Radio NRJ / Energy sunt disponibile pentru stream-ul live cu ajutorul televizorului Samsung Smart TV şi al playerelor Blu-ray, prin intermediul Smart Hub, se arată într-un comunicat remis „Adevărul“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia NRJ le permite utilizatorilor să selecteze muzica importantă pentru ei, dintr-o varietate de genuri, cu accent pe hit-uri internaţionale şi locale.

„NRJ / Energy este un partener relevant pentru Samsung Smart TV, având în vedere că, în fiecare săptămână, posturile lor ajung la 27 de milioane de ascultători din 15 ţări europene. Numărul vast de posturi disponibile din care se poate alege face ca ascultătorii să se poată relaxa sau petrecere cu prietenii, în timp ce hit-urile răsună în casele lor. Suntem dedicaţi extinderii parteneriatelor noastre cheie, care oferă o experienţă mai bună, mai bogată şi personalizată pentru clienţii noştri, atunci când vizionează conţinut video, ascultă muzică sau se distrează, folosind aplicaţii”, a declarat Lee Epting, vicepreşedinte al Samsung Electronics Media Solution Center din Europa.

„Disponibilitatea staţiilor noastre de radio pe televizoare reprezintă o evoluţie naturală pentru brandul nostru şi, de aceea, suntem încântaţi de parteneriatul de viitor cu Samsung. Platforma foarte apreciată a televizorului Smart TV este perfectă pentru a da ascultătorilor noştri şansa de a se bucura de posturile de radio pe care le cunosc şi le iubesc, direct din sufrageria lor”, a declarat Caroline Grazé, şeful Online & New Business International de la NRJ / Energy.

NRJ / Energy oferă ascultătorilor o gamă largă de posturi de radio, care pot fi selectate prin intermediul unui meniu intuitiv şi uşor de navigat. Aplicaţia afişează informaţii, cum ar fi titlul melodiei, artistul şi prezentatorul de la radio. Se păstrează, de asemenea, preferinţele ascultătorului, astfel încât ultimul post ascultat este încărcat automat atunci când aplicaţia este deschisă ulterior.

Aplicaţia NRJ poate fi descărcată gratuit şi este disponibilă acum în toată Europa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: