Review: cât de bun e sunetul unei boxe de 1500 euro şi cât de uşor o poţi folosi

Review: cât de bun e sunetul unei boxe de 1500 euro şi cât de uşor o poţi folosi

După primul review, al unei boxe portabile clasice, am testat şi un model high-end: Beosound Level. Când dai în jur de 1500 euro pe o boxă portabilă cu bluetooth, te aştepţi ca produsul să fie perfect. Sunetul trebuie să fie excepţional, design-ul la fel şi să aibă cele mai noi opţiuni tehnice. Este Level de la Bang&Olufsen o boxă perfectă? Nu, dar se apropie mult de perfecţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pros: elegantă, sunet impecabil, tehnică modernă, upgradabilă
Cons: foarte scumpă, nu foarte portabilă, bateria ţine cam puţin
 
Tehnic
 
Bateria m-a ţinut cam o zi la volum mediu spre tare. Cam puţin, după părerea mea. Level-ul e certificată cu IP54, adică este rezistă la apă şi praf. Poţi să conectezi boxa la Wifi, ca să te bucuri de Google assistant şi Spotify Connect, ai Bluetooth 5.0, Apple AirPlay 2 şi Chromecast pentru conexiunea wireless, microfon integrat pentru convorbiri şi comenzi vocale, cum e vremea, schimbă melodia sau dă volumul mai tare. Ai USB-C pentru alimentare, cu un conector tip magsafe, un jack şi-un port pentru cablul ethernet.  
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările