Logitech lansează o serie de dispozitive pentru videoconferinţe

Logitech lansează o serie de dispozitive pentru videoconferinţe

Logitech Rally Bar Mini.

Logitech lansează o serie dispozitive şi soluţii PC compatibile cu cele mai performante servicii de conferinţe video, cum ar fi Microsoft Teams şi Zoom.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul Logitech Rally Bar e construit special pentru camere de dimensiuni medii, iar Logitech Rally Bar Mini pentru camere mici, ambele cu un design all-in-one. 

Logitech RoomMate este un dispozitiv PC ce permite clienţilor să ruleze servicii de videoconferinţă cu camere Logitech – precum Rally Plus – fără nevoia de a utiliza un alt PC sau Mac simplificând semnificativ configurarea, gestionarea şi utilizarea echipamentelor.

Poţi rula aplicaţii de videoconferinţă acceptate în mod nativ pe Rally Bar şi Rally Bar Mini, cum ar fi Microsoft Teams şi Zoom, sau le poţi conecta prin USB la orice PC sau Mac. Noul portofoliu Logitech va oferi suport şi pentru alte servicii populare de videoconferinţă precum GoTo, Pexip şi RingCentral.

Logitech Rally Bar cu Rally Mic Pods

Logitech Rally Bar dispune şi de a doua cameră video pentru analiza spaţiului de întâlnire cu ajutorul inteligenţei artificiale, plus acoperire audio extensibilă cu Rally Mic Pods. 

Caracteristici Rally Bar şi Rally Bar Mini:

  • rezoluţii până la 4K:  funcţii de pan şi tilt integrate într-un dispozitiv video-bar ce oferă rezoluţii până la 4K. Rally Bar asigură o calitate a imaginii fără distorsiuni, zoom optic pănă la 5x, ce poate fi extins digital până la 15x.
  • claritate a vocilor: ambele dispozitive video-bar beneficiază de difuzoare cu nivel scăzut de distorsiune, oferind un sunet clar, în şi din fiecare colţ al camerei. Un set de microfoane direcţionale adaptive care formează un fascicul, captează voci de la fiecare persoană cu claritate, concentrându-se către persoana care vorbeşte şi ajustând automat vocile mai puternice şi mai slabe, suprimând în acelaşi timp zgomotul nedorit. Un sistem brevetat de suspensie anti-vibraţii, reduce vibraţiile din vocea interlocutorului care pot trece prin pereţi, standuri şi mobilier, astfel încât să poţi auzi şi să fii auzit clar.
 
  • design: Rally Bar şi Rally Bar Mini au margini rotunjite pentru un aspect minimalist. Dispunând de ţesături din poliester reciclat pe difuzoare, ambele echipamente video bar sunt disponibile în culorile grafit şi alb.
  • AI încorporat: ambele dispozitive video bar sunt echipate cu tehnologia Logitech RightSense şi AI Viewfinder, o a doua cameră dedicată procesării computerizate a imaginilor. Camera detectează feţele oamenilor şi acţiunile lor în timp real, sporind capabilităţile de încadrare a imaginilor Logitech RightSight şi a controlului camerei, astfel încât participanţii la întâlnire să fie mereu focalizaţi, fie că se alătură târziu discuţie, fie că se deplasează prin încăpere.
  • simplu de configurat, gestionat şi monitorizat: Rally Bar şi Rally Bar Mini oferă o gestionare bună a cablurilor şi a opţiunilor de montare. Configurarea durează câteva minute şi poţi monitoriza şi gestiona echipamentele video bar de pe o singură platformă, utilizând Logitech Sync sau tabloul de bord preferat pentru gestionarea dispozitivelor. Poţi obţine şi informaţii despre modul în care
  • sălile de conferinţe sunt utilizate.

Logitech RoomMate 

 

Preţuri şi disponibilitate

Logitech Rally Bar este primul produs din portofoliul de echipamente video bar, şi va fi disponibil pe scară largă la sfârşitul acestui trimestru. Rally Bar dispune de suport integrat Microsoft Teams Rooms pe dispozitive Android, dar şi Zoom Rooms, acesta din urmă fiind disponibil imediat. Preţul pentru Rally Bar începe de la 3.999 euro, Rally Bar Mini începe de la 2.999 euro, iar Logitech RoomMate începe de la 999 euro. Portofoliul Logitech va funcţiona şi cu GoTo, Pexip şi RingCentral.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările