Bitdefender intră în parteneriat cu Netgear, una dintre cele mai mari companii americane de reţelistică

Bitdefender intră în parteneriat cu Netgear, una dintre cele mai mari companii americane de reţelistică

Bitdefender a anunţat semnarea unui parteneriat de licenţiere a tehnologiilor cu producătorul american de echipamente pentru reţele Netgear, care va include în produsele sale soluţiile de securitate pentru dispozitive smart, dezvoltate în România, sub denumirea Netgear Armor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În contextul în care ameninţările informatice avansate vizează tot mai frecvent dispozitivele inteligente, parteneriatul va oferi securitate suplimentară utilizatorilor la nivelul routerului WiFi, prevenind atacuri cibernetice şi protejând datele sensibile de atacatori.

Utilizatorii vor avea la dispoziţie o tehnologie avansată capabilă să detecteze dispozitivele conectate la internet (IoT) aflate în raza de acţiune a routerului şi să identifice vulnerabilităţi în timp util. Disponibilă în primă fază pe modelul Nighthawk AC2300 Smart WiFi (R7000P), tehnologia va ajunge în cursul anului, prin actualizări, şi la utilizatorii familiilor de routere Orbi Whole şi Nighthawk.

Anul trecut, Bitdefender a semnat un parteneriat şi cu compania japoneză BBSS pentru distribuţia soluţiei de securitate pentru dispozitive smart Bitdefender BOX. BBSS este o subsidiară a grupului de companii Softbank, a treia cea mai mare companie listată din Japonia, după Toyota şi Mitsubishi, cu activităţi în telecomunicaţii, comerţ online, tehnologie, servicii financiare, marketing şi media.

Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce prefigura tendinţele unei pieţe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de ameninţări cibernetice.

Noua versiune a Bitdefender BOX, produsă la Satu Mare, va fi lansată şi în România în cursul anului 2018. Bitdefender BOX oferă un sistem avansat de protecţie a datelor personale, care avertizează asupra ameninţărilor periculoase şi blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: