Apple a creat patentul unui Mac realizat în totalitate din sticlă

Apple a creat patentul unui Mac realizat în totalitate din sticlă

Foto; AppleInsider

Mai mult decât atât, unele părţi ale calculatorului vor putea fi pliabile, astfel încât dispozitivul ar putea fi mult mai compact.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform unui patent descoperit de cei de la AppleInsider, designul noului iMac va oferi o surpriză uriaşă, fiind realizat în întregime din sticlă. Schiţa dispozitivului arată display-ul încadrat într-o ramă curbată, care ”coboară” către utilizator, cu un stand mic amplasat în spate, pentru a-l ajuta să rămână în picioare.

În partea de jos a ramei, există un spaţiu în care îşi va găsi locul, din câte se pare, tastatura (deşi aceasta ar putea fi virtuală). În lateralele acestui spaţiu, se află alte două zone, în care ar putea fi inclus un trackpad.

iMac-ul nu a mai avut parte de schimbări majore la capitolul aspect în ultimii ani, astfel că ne putem aştepta ca următoarea generaţie să aibă un look nou. Acesta este însă doar un patent, şi este foarte posibil ca Apple să opteze pentru un alt design în crearea noului iMac, pe care îl vom mai aştepta o bună perioadă de timp, ţinând cont că iMac Pro a fost lansat cu mai puţin de un an în urmă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: